Licitam angajamente!Dam la schimb deseuri frumos ambalate!


ONG MARE NOSTRUM va organiza a doua ediţie a LICITAŢIEI PUBLICE „PIAŢA DE PEŞTE”. Evenimentul se va desfăşura în cadrul Hotelului Ibis şi va reuni reprezentanţi au autorităţilor locale şi centrale, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi jurnalişti, care vor licita pentru schimbarea viitorului Mării Negre.
Obiectele licitate în cadrul „Pieţei de Peşte” nu vor fi specii propriu-zise de peşti, ci deşeuri frumos ambalate, o mică parte dintre cele 17.000 de kg de deşeuri pe care turiştii şi constănţenii le „uită” pe plajă, în fiecare sezon estival.

„Noutatea acestei ediţii o constituie faptul că participanţii vor vor elabora şi semna declaraţii proprii de angajament. Aceste declaraţii trebuie să conţină promisiuni personale, puse în slujba Mării Negre. Ele intră în vigoare odată cu semnarea lor şi au ca termen de aplicabilitate 365 de zile din momentul în care au fost rostite. Respectarea ulterioară a promisiunilor va fi atent monitorizată de ONG Mare Nostrum, mass media locală şi centrală. Declaraţiile pot contribui însă la existenţa unei pieţe de peşte adevărate, astfel încât <> pe care vi le oferim în cadrul acestei licitaţii să nu se mai regăsească în viitor pe plajele noastre”, a declarat MIHAELA CÂNDEA, director executiv al ONG MARE NOSTRUM.
Tot cu această ocazie, viitorul Mării Negre va fi încredinţat în mâinile participanţilor. O simplă declaraţie de angajament poate schimba viitorul Mării Negre! Doritorii care vor să se înscrie la eveniment sunt aşteptaţi să îşi trimită declaraţiile de angajament pe adresa event@marenostrum.ro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s