„BascketPET”-Cupa liceelor la reciclat PET-uri – Acţiune organizată de Agenţia de Monitorizare a Presei, împreună cu Mare Nostrum


Agenţia de Monitorizare a Presei, împreună cu Mare Nostrum organizează vineri, 23 octombrie, competiţia locală „BascketPET”-Cupa liceelor la reciclat PET-uri. Evenimentul se va desfăşura în cadrul Liceului „OVIDIUS”, începând cu ora 13.00.
Printre participanţii la competiţie se numără elevii de la Liceul „Ovidius” şi cei de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, care şi-au manifestat dorinţa de a se înscrie la acest eveniment. Alături de ei vor fi şi colegii de la celelalte licee din municipiul Constanţa, care îşi vor susţine preferaţii.
În cadrul cupei locale „BascketPET”-Cupa liceelor la reciclat PET-uri , participanţii vor demonstra organizatorilor, colegilor şi profesorilor cât de bine ştiu să arunce cu PET-ul la coş. Cel care va arunca şi va nimeri de cele mai multe ori la coş va fi premiat. Cei mai înfocaţi susţinători ai participanţilor vor primi tricouri şi alte materiale promoţionale din partea organizatorilor.
Acţiunea urmăreşte atragere atenţiei publicului tânăr (elevilor) asupra nevoii colectării selective a deşeurilor menajere în vederea păstrării şi protejării unui mediu înconjurator curat şi sănătos. Totodată, prin implicarea tinerilor, proiectul urmăreşte creşterea gradului de interes şi educare al acestora faţă de problema colectării corespunzătoare a deşeurilor.
Acţiunea „Dă cu Pet-ul la coş! ” face parte din cadrul campaniei naţionale iniţiate de Agenţia de Monitorizare a Presei şi este susţinută financiar de ECOROM.
Pentru un mediu curat! parteneriat societatea civila – mass media pentru informarea si implicarea tinerilor, proiect Phare – componenta dezvoltarea sectorului ONG şi educaţie civică, proiect derulat de Asociaţia Agenţia de Monitorizare a Presei, înscris în “Saptamanii Nationale a Participarii Active a Tinerilor”, coordonată de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s