Ne-am ales voluntarul ZIMN!A 13-a editie a Zilei Internationale a Marii Negre s-a incheiat cu bine. Evenimentele Mare Nostrum au reusit sa mobilizeze constantenii care, ajutati de voluntarii Mare Nostrum, au lasat Marea Neagra sa respire de ziua ei.
Pentru voluntarii Mare Nostrum, ZIMN 2009 a reprezentat, pe langa munca de echipa, si posibilitatea de a afla noi informatii despre domeniul ecologiei. Nu au lipsit schimbul de impresii, discuţiile despre ce ne-a plăcut (sau nu) şi, bineînţeles, recunoasterea meritelor pentru cei care s-au dedicate trup si suflet cauzei Marea Neagra.
Astfel, au fost decernate diplome şi premii pentru toţi ce peste 25 de voluntari implicaţi în organizare şi implementarea actiunilor ZIMN. Premiul cel mai râvnit: Voluntarul Evenimentului a intrat in posesia lui Andrei Tănurcă, elev la “Colegiul National Pedagogic” Constanta. Deşi este voluntar de numai două luni, Andrei a reuşit să ne impresioneze, fiind mereu prezent “la datorie” şi realizând cele mai variate sarcini…motiv pentru care a fost desemnat şi “Voluntar fără stare”.
Iată ce ne spune chiar el despre experienţa trăită la Mare Nostrum în ultimele 2 luni, dar mai ales în cadrul ZiMN.
“În primul rând, Mare Nostrum a schimbat ceva în viaţa mea…a reînviat latura ecologistă pe care când eram mic o aveam. Mă bucur că am fost acceptat de către membrii echipei (toţi). Sper să rămân muuuult timp în această organizaţie.
Cât despre ZiMN, a fost primul eveniment public de la MN la care am participat, deci a fost o bucurie pentru mine să pot încerca măcar să fac un bine mediului, prin toate cele trei componente ale evenimentului. Faptul că am fost declarat “Voluntarul Evenimentului” a fost ceva neaşteptat pentru mine, dar m-a bucurat nespus.”
Şi pe noi ne-a bucurat efortul depus de toţi voluntarii noştri, cărora le mulţumim pentru că au fost alături de noi şi fără de care ZiMN nu ar fi fost un eveniment de succes.

Andreea
Coordonator de Voluntari

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s