Podoabe handmade la Expozitia de podoabe organizata de Mare Nostrum


Anul acesta, Mare Nostrum si prietenii lui deschid sezonul sarbatorilor de iarna mai devreme, printr-o expozitie de podoabe hand made pentru bradul de Craciun. Evenimentul va avea loc pe data de 9 decembrie, ora 11.00, la Medgidia, in cadrul Casei de Cultura „I.N. Roman” si are ca scop promovarea activitatii institutiilor de invatamant care s-au implicat activ in actiuni de protejare a mediului.
La Expozitia de podoabe pentru bradul de Craciun vor participa reprezentantii autoritatilor locale si ai institutiilor de invatamant din Medgidia, care si-au manifestat dorinta de a sarbatori Craciunul in stil verde, alaturi de Mare Nostrum:„ Am vrut ca prin acest eveniment public sa imbinam utilul cu placutul. Pe de o parte, evenimentul urmareste sa promoveze practicile de tip eco friendly, cum ar fi confectionarea podoabelor de Craciun din materiale reciclabile. Pe de alta parte, incurajeaza colectarea selectiva in randul comunitatii locale din Medgidia, ca si masura de protejare a mediului. Ideea a pornit de la voluntarii Mare Nostrum, care doreau sa fie implicati in genul acesta de actiuni”, a declarat Ioana Matei, coordonator eveniment.
Pregatirile pentru expozitia de podoabe sunt in plina desfasurare. Voluntarii Mare Nostrum, impreuna cu elevii de la scolile si liceele din Medgidia si-au luat in serios rolul de „ajutori ai lui Mos Craciun” . Ei lucreaza de zor la realizarea podoabelor si a ornamentelor, pentru ca acestea sa fie gata in timp util.
Podoabele vor fi folosite pentru a impodobi bradul ecologic Mare Nostrum. La sfarsitul evenimentului, se vor acorda diplome pentru participanti.
Evenimentul face parte din cadrul Campaniei de constientizare a cetatenilor din Medgidia cu privire la colectarea selectiva a deseurilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s