Martisorul ecologic la Constanta


Eşti iubitor de autentic şi iti place sa protejezi natura? Vrei sa admiri şi sa achiziţionezi cele mai originale marţişoare ? Organizaţia Neguvernamentala Ecologista Mare Nostrum te invită sa participi la cea de-a şasea ediţie a expoziţiei „Mărţişorul Ecologic”.
Toţi iubitorii de frumos şi original sunt aşteptaţi vineri, 26 februarie 2010, începând cu ora 12.00 in Cafe-Bar Friends&Co (Str. Decebal, nr 17 – zona Sala Sporturilor), pentru a putea admira marţişoare ecologice, încărcate cu voie bună.
Mărţişoarele vor fi realizate din materiale naturale, neprelucrate, de către elevii din cadrul a 15 instituţii de învăţământ. Elevii vor fi coordonaţi de cadre didactice.
Constănţenii care vor participa la eveniment pot achiziţiona mărţişoarele ecologice, realizate cu migală de elevi. În acest fel, ei vor investi în viitorul ecologic al instituţiilor de învăţământ.
Banii strânşi vor fi investiţi de instituţiile participante în achiziţionarea unor materiale ecologice, precum becuri ecologice, hârtie reciclată sau coşuri pentru colectarea selectivă a deşeurilor.
Pentru alte informaţii, aşteptăm mailurile dvs la event@marenostrum.ro.
Eveniment Realizat cu sprijinul: CT Life si FRiends&Co Bar. Detalii si pe http://www.ctlife.ro.

Cristina Colceru, asistent PR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s