Eşti iubitor de autentic şi iti place sa protejezi natura? Vrei sa admiri şi sa achiziţionezi cele mai originale marţişoare ? Organizaţia Neguvernamentala Ecologista Mare Nostrum te invită sa participi la cea de-a şasea ediţie a expoziţiei „Mărţişorul Ecologic”.
Toţi iubitorii de frumos şi original sunt aşteptaţi vineri, 26 februarie 2010, începând cu ora 12.00 in Cafe-Bar Friends&Co (Str. Decebal, nr 17 – zona Sala Sporturilor), pentru a putea admira marţişoare ecologice, încărcate cu voie bună.
Mărţişoarele vor fi realizate din materiale naturale, neprelucrate, de către elevii din cadrul a 15 instituţii de învăţământ. Elevii vor fi coordonaţi de cadre didactice.
Constănţenii care vor participa la eveniment pot achiziţiona mărţişoarele ecologice, realizate cu migală de elevi. În acest fel, ei vor investi în viitorul ecologic al instituţiilor de învăţământ.
Banii strânşi vor fi investiţi de instituţiile participante în achiziţionarea unor materiale ecologice, precum becuri ecologice, hârtie reciclată sau coşuri pentru colectarea selectivă a deşeurilor.
Pentru alte informaţii, aşteptăm mailurile dvs la event@marenostrum.ro.
Eveniment Realizat cu sprijinul: CT Life si FRiends&Co Bar. Detalii si pe http://www.ctlife.ro.

Cristina Colceru, asistent PR

Advertisements