Locuitorii din Medgidia colecteaza separat uleiul uzat!


Necesitatea colectării uleiului vegetal uzat a devenit o problemă care ar trebui să-l intereseze pe fiecare individ in parte. Cu toate acestea, numai câteva organizaţii au demarat campanii de informare la nivelul populaţiei. Printre ele se numără şi Mare Nostrum, care a demarat in urma cu doua luni Campania de constientizare privind colectarea uleiului vegetal uzat.. Cu toate ca se afla la inceput, campania se bucura deja de sustinerea autoritatilor si a populatiei, printre parteneri numarandu-se primariile din Constanta, Eforie Si Medgidia, Agentia pentru Protectia Mediului, Garda Nationala de Mediu-Comisariatul Constanta, dar si Oficiul pentru Protectia Consumatorului.
In weekendul care tocmai s-a incheiat, voluntarii Mare Nostrum au pasit cu dreptul in campania de informarie, la Medgidia, unde au vorbit cu locuitorii despre practicile lor in ceea ce priveste uleiul uzat. Spre surprinderea voluntarilor, o parte dintre locuitorii cu care au vorbit au marturisit ca strang uleiul uzat in recipiente de plastic, fiind constienti de faptul ca uleiul poate fi si toxic.
Campanie de informare continua la Constanta, pe data de 10 aprilie.

Marcela ROMAN, Intern PR

Advertisements

One thought on “Locuitorii din Medgidia colecteaza separat uleiul uzat!

  1. O SOLUTIE PROFITABILA PENTRU ULEIUL VEGETAL UZAT/ VA TRANSMITEM ALATURAT O OFERTA DE PRET SI IMAGINI PENTRU INSTALATII DE PRODUCTIE BIODIESEL DE CAPACITATI MICI 100-1000 L/24H , ALIMENTATE LA 220V SAU 380 V .SUNT DE DIMENSIUNI MICI , MONOBLOC ,SUNT FOARTE FIABILE SI POT FOLOSI SI ULEIURI RECICLATE DE LA FAST-FOOD-URI.INSTALATIA DIN IMAGINE ESTE PENTRU CONSTANTA SI VA FI LIVRATA SAPTAMANA VIITOARE.CONTINE SI INSTALATIA DE RECICLARE ULEI .instalatii biodiesel 100-1000 l , complete la schimboferim instalatii procesare biodiesel , capacitati 100-1000 litri/24 h la schimb cu seminte de floarea soarelui sau rapita.istalatiile cuprind : reactorul,premixul, sistemul de control automat al temperaturii , sistemul de spalare uscata a biodieselului cu filtre de rasini schimbatoare de ioni , sistemul de filtrare finala , pompe , tevi robineti fitinguri.alimentare la tensiunea de 220 vsau 380v.Putere electrica mica.dimensiuni reduse.In atasament fotografii ale acestor instalatii de procesare biodieselConditie:plata in lei sau la schimb cu seminte de foarea soarelui sau rapita Pret: negociabil0ferim prese si sisteme de presare rapita , floarea soarelui ,etc pentru obtinerea uleiurilor vegetale pentru biodiesel Contact: biocomTelefon: 0749391142PENTRU CA NE PASA DE NATURA VIZITATI www: BIODIESELCOM.RO SI www:BIOCOM.BIZOO.ROEmail:biodiselcom002@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s