Mare Nostrum, in marea familie charitygift.ro!


De acum poate sa fie duminica in fiecare zi! Vestea buna este ca SundayFashion.ro este cel mai proaspat furnizor CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie – un proiect de voluntariat. Asadar, de azi hainutele ubercoolhiperurbane supercalifragilistice Sunday Fashion putea vor fi achizitionate cu o donatie inclusa – 10% din costul produselor sprijini proiectele ONG-ului Mare Nostrum, la Constanta.

Peste 50 de tricouri, ochelari de soare, accesorii si hanorace sunt de astazi in categoriile „mediu”, „imbracaminte” si accesorii. Creatiile funky de pe CharityGift.ro, unele in exclusivitate in Romania prin Sunday Fashion, apartin unor branduri precum Revolution, Ctrl, Red Issue, Ontour, Hey Pilgrim!, Pa:nuu, Super Sunglasses, SABRE.
Mare Nostrum este un ONG care vine cu o experienta de 15 ani in domeniul protejarii ecosistemului costier si a biodiversitatatii marine. In acelasi timp, MN militeaza pentru a obtine cei 20 mp de spatiu verde per cap de locuitor in Constanta, implicandu-se responsabil si in monitorizarea activitatii autoritatilor publice locale. Proiectele MN vizeaza si implementarea unor sisteme de colectare selectiva a deseurilor in principalele orase din judet. Pana acum, MN a implementat cu succes proiecte in localitatile Navodari si Medgidia.

„Ne bucuram ca suntem implicati in proiectul Charitygift.ro. Ne bucuram ca in Romania mai exista si astfel de initiative pozitive. De la infiintare, magazinul nostru a incercat sa fie ecofriendly si a adoptat politici care au economisit ceva resurse iar acum prin colaborarea cu CharityGift.ro dam o mica mana de ajutor unor oameni ce isi investesc timpul si priceperea in scopuri ecologice. Alegerea Organizatiei Mare Nostrum vine ca un raspuns la dorinta noastra de a vedea un litoral curat si frumos pe masura Marii Negre.” spune Andrei Marin, partner/owner Sunday Fashion.

“Faptul ca am fost implicati recent in acest proiect ambitios si nobil denumit CharityGift.ro reprezinta, intr-o anumita masura, incununarea cu succes a eforturilor noastre. Inseamna ca suntem vizibili si avem notoriate in randul comunitatii, fie ea locala sau nationala. Mai mult decat atat, inseamna ca am castigat increderea celor cu care am relationat si ca rezultatele proiectelor noastre sunt apreciate la reala lor valoare. Ne bucura faptul ca am intrat in familia CharityGift.ro, ca si beneficiar. Este o oportunitate pentru organizatia noastra, pe care o vom fructifica in investitii pentru viitorul durabil al comunitatii.” spune Ramona Crangasu, PR Coordinator Mare Nostrum.

Despre SundayFashion:
Sunday Fashion este un tribut adus acelor minti luminate care ne incanta cu creatiile lor si ne fac sa ne simtim unici. Sunday Fashion este o calatorie in lumea culorilor si texturilor, o calatorie a carei destinatie nu o cunoastem, dar o calatorie in care ne vom distra enorm. Sunday Fashion este un magazin online de imbracaminte si accesorii.
Vindem haine si accesorii de la Revolution, Ctrl, Red Issue, Ontour, Hey Pilgrim!, Pa:nuu, Super Sunglasses, SABRE

Despre CharityGift.ro
Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s