Mare Nostrum te invită la concurs


Dacă eşti ecologist convins şi îţi doreşti să atragi atenţia asupra diverselor probleme ale mediului înconjurător, Mare Nostrum îţi dă şansa de a acţiona. Eşti invitat să te înscrii la Concursul Naţional de Fotografie de Mediu, care se va desfăşura în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2010. Concursul se adresează tuturor pasionaţilor de artă fotografică şi are ca tematică “Marea Neagră mai aproape de tine”.
Doritorii se pot înscrie la concurs, trimiţând două fotografii, creaţie proprie, la adresa de e – mail office@marenostrum.ro, cu menţiunea “Utilizare liberă Mare Nostrum”. Fotografiile trebuie trimise, în format digital, alb – negru sau color, cu specificarea numelui autorului, a datelor de contact (adresă poştală, număr de telefon, e-mail), denumirea lucrărilor şi a locului unde au fost realizate. Creaţiile trebuie să aibă dimensiunile 1024 X 768 px DPI şi să se încadreze în una dintre categoriile de concurs: biodiversitatea marină sau poluarea ţărmului şi a apei.
După încheierea concursului, fotografiile vor fi analizate de un juriu, alcătuit din specialişti, pe baza unor criterii clare: originalitate, creativitate, încadrare în tema dată, utilizarea tehnicilor specifice şi promovarea mesajului de responsabilitate, faţă de mediul marin. Decernarea premiilor va avea loc la Constanţa, în perioada 26 – 31 octombrie 2010. Te aşteptăm să te înscrii.

Advertisements

One thought on “Mare Nostrum te invită la concurs

  1. Buna Ziua!Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare. Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.comMultumesc,Cu stima Vlad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s