Cauţi cu fervoare, în fiecare an, printre nenumărate ornamente, bijuterii şi flori cel mai potrivit mărţişor? Vrei să le oferi celor dragi un cadou special la început de primăvară? Atunci te invităm să iei parte la o expoziţie inedită, organizată şi anul acesta de ONG Mare Nostrum, unde mărţişoarele vor fi originale, unice, dar şi ecologice.
Te aşteptăm pe data de 26 februarie 2011, între orele 13:00 si 18:30, în Tomis Mall Constanţa, unde va avea loc cea de-a şaptea ediţie a evenimentului “Martisorul ecologic”. Vor fi acolo elevi ai şcolilor din Constanţa, care vor realiza manual mărţişoare din materiale reciclabile şi biodegradabile. Acestea vor fi expuse în cadrul unei expoziţii şi vor fi disponibile pentru vânzare. În plus, mărţişoarele vor reprezenta vieţuitoare din Marea Neagră, evidenţiind atât dragostea faţă de mare, cât şi problemele cu care se confruntă aceasta.
Mărţişorul este, în fiecare an, un prilej de bucurie, o modalitate prin care sărbătorim sosirea primăverii. Ne dorim ca şi anul acesta să dăm ceva în schimb naturii, care ne oferă spectacolul primăverii, printr-o alternativă modernă a tradiţionalului mărţişor. Orice moment este potrivit pentru a ajuta mediul înconjurător, chiar şi cu un mic gest. Aşadar, daca vrei să te bucuri alături de noi, dacă vrei să le dăruieşti celor dragi un cadou deosebit, sau dacă doar eşti în zonă şi vrei să arunci o privire, te aşteptăm cu drag.

Diana Lungu,
Intern PR

Advertisements