Let’s Think Green!


Sfârşitul verii nu înseamnă sfârşitul perioadei de momente frumoase şi interesante. Motiv pentru care, la începutul lui septembrie, v-am pregătit un eveniment inedit. Şi cum toamna se numără bobocii, vă invităm alături de noi la un târg unde vom număra… produse handmade, eco handmade. Şi, chiar dacă nu este timpul pentru concluzii, noi numim asta o veste bună.

Poate vă întrebaţi despre ce e vorba? Este vorba despre primul târg eco handmade din Constanţa, un târg cu expunere şi vânzare de produse handmade, realizate de artişti care înţeleg cât de important este să generăm un trend eco. Este un eveniment care adună nu numai oameni frumoşi şi dornici să înveţe lucruri noi, dar şi o ocazie de a ne reaminti că în cotidianul nostru, al fiecăruia dintre noi, trebuie să existe şi grija faţă de mediul înconjurător. Târgul va avea loc în perioada 10–11 septembrie (10.00–19.00) şi va promova reutilizarea materialelor, care vor fi transformate în obiecte de artă şi puse la dispoziţia publicului larg.

Acest târg este o minunată ocazie prin care să înţelegem cum arta poate căpăta alte forme, poate genera mesaje puternice şi poate schimba viziunea noastră faţă de lumea în care trăim. Arta poate descrie în mod subtil şi sublim felul în care oamenii se raportează la ei înşişi şi la cei din jurul lor. Prin arta prezentului înţelegem trendurile de mâine. Merită să îi cunoaştem pe aceşti generatori de trenduri, oameni de la care putem învăţa cât de uşor e să fii eco, mai ales într-o lume a frumosului.

Este o ocazie minunată prin care putem admira creaţiile unor artişti talentaţi, putem petrece câteva ore într-un ambient plăcut, relaxant şi putem să ne plimbăm printre standuri pline de culori şi imaginaţie. Avem şansa să achiziţionăm ceva pentru noi sau pentru apropiaţi, să cumpărăm cadouri cu adevărat originale şi unice pentru familie sau prieteni dragi. În plus, vizitatorii prezenţi la eveniment vor primi şi câteva obiecte simbolice care să le amintească de noi. În concluzie, avem toate motivele să ne întâlnim la Think Green. Închei prin a vă spune că aşteptăm cu mare drag să vă avem ca oaspeţi la târgul eco. Până atunci, nu uitaţi să gândiţi verde!

Andreea Baranghă,

Intern PR
Advertisements

One thought on “Let’s Think Green!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s