Produsele handmade – alternative eco pentru fiecare


Cum a fost primul nostru târg eco de la sfârşitul săptămânii trecute? Extraordinar spunem noi. Cel puţin noi aşa l-am perceput. Am rămas uimiţi de multitudinea de produse eco handmade care se întindea în faţa noastră. Rare sunt momentele în care ai ocazia să te afli printre atâţia oameni minunaţi şi talentaţi. Artiştii participanţi au promovat prin creaţiile lor ideea reutilizării materialelor, prin transformarea lor în obiecte de artă, ca exemplu de comportament responsabil faţă de mediu. În plus, vremea a ţinut cu noi, dăruindu-ne un Soare strălucitor şi rafale de vânt răcoritoare. Ne-am bucurat foarte mult de interesul pe care l-am stârnit în rândul artiştilor participanţi, 35 la număr, care au răspuns cu entuziasm propunerii noastre. Mulţi dintre ei şi-au manifestat dorinţa de a participa şi la anul, ceea ce nu poate decât să ne încânte.

Ne place să credem că au fost mulţumiţi, deşi primim cu drag fiecare sugestie sau critică, pentru că asta ne va ajuta ca, de la an la an, să devenim mai buni în organizarea unor astfel de evenimente. Sperăm că le-a plăcut cadoul pe care l-au primit din partea noastră şi a partenerilor noştri de la Delfinariul din Constanţa, şi anume acela de a vizita întreg Complexul Muzeal pe baza invitaţiilor gratuite primite. Şi pentru că tot suntem la capitolul mulţumiri, este necesar să-i amintim pe cei doi prieteni de la Asociaţia Handmade România, dar şi pe oamenii minunaţi de la Delfinariu care ne-au pus bucuroşi spaţiul la dispoziţie şi care ne ajută de câte ori avem nevoie. Le dorim tuturor astfel de parteneri.

În plus, cu banii strânşi ca urmare a donaţiei de participare a artiştilor (1340 lei) vom putea să achiziţionăm materialele suport necesare pentru şcolile constănţene care se vor implica în concursul “Şi eu colectez separat uleiul vegetal uzat!” în anul şcolar 2011–2012. În concluzie, a fost un eveniment frumos, cu artişti talentaţi şi cu multe produse eco pentru oameni responsabili. Sperăm doar să avem posibilitatea de a-l permanentiza, la fel ca alte evenimente ale noastre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s