"THINK GREEN: TÂRGUL ECO", la cea de-a doua ediţie


Eşti artist handmade? Iubeşti mediul înconjurător? Ştiai că numai prin faptul că alegi să creezi un produs, în loc să îl cumperi, eşti mai eco?

Dacă răspunsul tău este “DA” la aceste întrebări, atunci locul tău este la “Think Green: Târgul Eco”!

ONG Mare Nostrum îţi propune să le arăţi constănţenilor cum pot să fie eco de sărbători, alegând să dăruiască produse handmade, în locul celor realizate în fabrici sau importate, scăzând astfel impactul negativ asupra mediului.

Te aşteptăm în perioada 10-11 decembrie 2011 (orele 11:00-19:00), în incinta Tomis Mall Constanţa, cu produsele tale, la a doua ediţie a evenimentului “Think Green: Târgul Eco”.

Vrem să promovăm alternative, la îndemâna oricui, pentru un stil de viaţă mai prietenos cu mediul. Vrem să subliniem importanţa reutilizării materialelor de toate felurile, prin transformarea lor în obiecte de artă, importanţa alegerii unor produse sustenabile şi durabile, cu o durată mai mare de viaţă, dar vrem şi să arătăm modul general în care un artist handmade poate să îşi diminueze impactul negativ asupra mediului înconjurător, prin însăşi natura activităţii sale.

Participarea la târg se face în baza unei donaţii de 30 RON pe zi per artist handmade (sau 50 RON pentru ambele zile de participare) şi va putea fi trimisă către Mare Nostrum (în numerar sau prin transfer bancar) până la data de 7 decembrie 2011. Dacă îţi încurajezi prietenii artişti să participe, îţi oferim şi mai multe reduceri: 10% la un artist adus de tine, 15% pentru doi artişti şi 25% pentru 3 sau mai mulţi artişti.

Noi îţi asigurăm spaţiul de expunere, o masă şi scaune, tu trebuie doar să vii cu produsele.

Ce zici? Te alături cauzei noastre?

Contactează-ne la event@marenostrum.ro, telefon/fax: 0241-612422, 0341-407432 sau la 0766758561 (Andreea Ionaşcu, Coordonator târg) pentru a te înscrie.

Toate fondurile obţinute în urma acestui târg din donaţiile voastre vor fi folosite de ONG Mare Nostrum pentru a achiziţiona materiale suport (premii, materiale didactice, jocuri, broşuri etc.) pentru instituţiile de învăţământ care vor fi implicate în concursul “Şi eu colectez separat uleiul vegetal uzat!”, din anul şcolar 2011-2012.

Poti sa fii cat de eco vrei tu sa fii!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s