We wish you an eco Christmas!


Kris Kringle, De Kerstman, Babbo Natale, Weihnachtsmann, Jultomten, Kanakaloka,Viejo Pascuerro, Pere Noel, Hoteiosho, Ded Moroz sau, pe româneşte, legendarul Moș Crăciun. Cu toţii ne bucurăm la auzul acestui nume, mai ales că ştim cât de darnic este. Şi cum Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, vroiam să vă întrebăm dacă aţi terminat de redactat scrisorile către el sau dacă măcar ați început. Oricum, dacă nu aţi avut timp de asta încă, nu vă faceţi griji pentru ca Moşul are daruri pentru fiecare.

Goana după cadouri vă dă dureri de cap şi anul acesta? Suntem siguri că aţi prefera să vă petreceţi timpul într-un mod mai plăcut alături de cei dragi pe care aţi vrea să îi surprindeţi cu o surpriză plăcută, cu o mică atenţie. Aşa că vom juca noi rolul Moşului şi vă vom da o mână de ajutor. Iar cum Moșul nu vine niciodată fără suprize, am decis să urmăm și noi același tipar. Aşadar, alătură-te nouă, într-o atmosferă de poveste, pe 10 și 11 decembrie, începând cu orela 11.00, în încinta Tomis Mall Constanţa, pentru a participa la cea de-a două ediție a evenimentului “Think Green: Crãciunul Eco”!

Atât sâmbătă, cât şi duminică, în cadrul Tâtrgului eco, aveţi ocazia să cumpăraţi o multitudine de produse eco handmade inedite, realizate cu dăruire şi entuziasm de oameni talentaţi. Puteţi fi cât de eco vreţi să fiţi. Voi alegeţi, noi vă susţinem. Dar, asta nu e tot. Începând cu orele 16.00 şi până la 18.30, vă aşteptăm cu o serie de activităţi cu teme de Crăciun. Parada de costume eco este una dintre ele, ocazie cu care elevii din şcolile constănţene se vor întrece pentru a fi câştiga titlul de “Miss Crăciuniţa” şi “Mister Crăciun”. Momentele artistice nu vor lipsi, deoarece copiii talentaţi din şcoli ne vor mai încânta cu poezii, colinde şi scenete legate atât de Sărbătorile de iarnă, cât şi de mediul înconjurător. Pentru cei care au fost cumpătaţi şi înţelegători anul acesta, mai avem o surpriză. Duminică, 11 decembrie, de la orele 19.00, trupa “Poze cu sunet” va susţine un concert folk numai pentru voi.

Şi, aşa cum Moşul nu ar reuşi să împartă atâtea daruri fără ajutorul renilor şi spiriduşilor săi, nici noi nu am reuşi fără ajutorul vostru. Deci?! Când? Pe 10 şi 11 decembrie, începând cu orele 11.00. Unde? În Tomis Mall Constanţa, partenerul nostru şi în acest an. De ce? Pentru că vă lansăm provocarea de a fi eco. Aşadar, vă aşteptăm alături de noi cu momente artistice interesante, produse handmade inedite, veselie şi voie bună!

P.S.: Come to the ECO side, we have cookies!

Programul pe care îl propunem:

Sâmbătă, 10 decembrie

11:00 – 19:00 – Târg Eco-Handmade

16:00 – 17:30 – Paradă de costume eco

17:30 – 18:30 – Momente artistice

Duminică, 11 decembrie

11:00 – 19:00 – Târg Eco-Handmade

16:00 – 17:30 – Scenete eco

17:30 – 18:30 – Momente artistice

19:00 – 20:00 – Concert de muzică folk, susţinut de trupa “Poze cu Sunet”

Claudia Mihail,

Intern PR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s