Târgul Eco Handmade – Ediţia a III-a


Eşti artist handmade? Iubeşti mediul înconjurător? Ştiai că numai prin faptul că alegi să creezi un produs, în loc să îl cumperi, eşti mai eco?

Dacă răspunsul tău este “DA” la aceste întrebări, atunci locul tău este la “Think Green: Târgul Eco”!

ONG Mare Nostrum îţi propune să le arăţi constănţenilor cum pot să fie eco de Mărţişor, alegând să dăruiască produse handmade, în locul celor realizate în fabrici sau importate, scăzând astfel impactul negativ asupra mediului.

Te aşteptăm în perioada 25-26 februarie 2012 (orele 11:00-19:00), în incinta Tomis Mall Constanţa, cu produsele tale, la a treia ediţie a evenimentului “Think Green: Târgul Eco”.

Participarea la târg se face în baza unei donaţii de 60 RON per artist handmade pentru ambele zile de târg (nu se acceptă înscrieri de o zi, din motive de organizare) şi va putea fi trimisă către Mare Nostrum (în numerar sau prin transfer bancar) după publicarea listei finale de participanţi.

Noi îţi asigurăm spaţiul de expunere, o masă şi scaune, tu trebuie doar să vii cu produsele.

Ce zici? Te alături cauzei noastre?

ATENŢIE! Avem doar 20 DE LOCURI disponibile! Din acest motiv, va exista o selecţie a artiştilor, bazată pe descrierea produselor care vor fi aduse la târg. Căutăm produse cât mai eco, dar şi tradiţionale de Mărţişor. Convinge-ne că tu ai aşa ceva şi primeşti un loc!

Contactează-ne la event@marenostrum.ro, telefon/fax: 0241-612422, 0341-407432 pentru a te înscrie. Nu uita să ne trimiţi o descriere a produselor şi poze, dacă este posibil.

Se acceptă înscrieri până la data de 12 februarie inclusiv, iar lista finală a participanţilor va fi comunicată pe 14 februarie!

Toate fondurile obţinute în urma acestui târg din donaţiile voastre vor fi folosite de ONG Mare Nostrum pentru a achiziţiona premii pentru elevii participanţi la concursurile dedicate Mărţişorului Ecologic.

Poti sa fii cat de eco vrei tu sa fii!”

***Ediţia a III-a a Târgului Eco Handmade face parte din evenimentul Mărţişorul Ecologic.***

2 thoughts on “Târgul Eco Handmade – Ediţia a III-a

  1. Buna ziua ,ma numesc Daniela Caplan, de la BijuteriiAma am participat la primele editii ale voastre ,as dori sa particip la targ.Martisoarele create de mine sunt din sarma ,dar si felicitari si martisoare cu tehnica quiling din hartie.O parte din ele le puteti vedea aici http://www.bijuteriiama.blogspot.com.
    Va multumesc pentru invitatie!tel 0734184981

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s