Căutăm asistent pe Departamentul de Biodiversitate!


Eşti o persoană activă? Te pasionează tot ce ţine de mediul înconjurător şi protejarea lui? Atunci trebuie să încerci noul stagiu de internship propus de ONG Mare Nostrum: asistent pe Departamentul de Biodiversitate!

Ce presupune?
Timp de două luni vei lucra într-o echipă dinamică, vei învăţa lucruri noi şi vei câştiga experienţă practică! Printre responsabilităţi, menţionăm: centralizare de date, documentare pe Internet, traducere de documente, ieşiri pe teren, propunere şi organizare de activităţi. În plus, vei lucra mult într-un proiect ce are ca scop conservarea delfinilor din Marea Neagră.

Nu ai nevoie de experienţă în domeniu. Noi te vom învăţa totul!

Ce fel de persoană căutăm?
O persoană serioasă, responsabilă şi dornică să înveţe. Abilităţile de lucru pe calculator şi cunoaşterea limbii engleze sunt preferabile.

Cum aplici?
Trimite un CV şi o scrisoare de intenţie în care să ne spui de ce crezi tu că eşti persoana potrivită pentru acest stagiu până pe 10 aprilie, inclusiv, pe adresa event@marenostrum.ro. O să te chemăm la un scurt interviu şi, dacă eşti selectat/ă, poţi începe stagiul imediat!

La finalul stagiului de internship, vei primi o adeverinţă care să ateste experienţa şi abilităţile dobândite în timpul celor 2 luni, un set de materiale Mare Nostrum şi o surpriză din partea echipei noastre!

Te aşteptăm în echipa noastră de specialişti!

 ***Stagiile de internship sunt neplătite şi se adresează persoanelor care locuiesc sau au posibilitatea de a se deplasa în oraşul Constanţa.***

Advertisements

2 thoughts on “Căutăm asistent pe Departamentul de Biodiversitate!

  • Bună, Gianina
   Internship-ul va începe după Paşte, în funcţie de disponibilitatea persoanei selectate. Din acest motiv, nu am pus o dată exactă, pentru că ştim că este vacanţă şi unele persoane mai sunt plecate. Dar trebuie să începem cel târziu pe 24-25 aprilie. Din acel moment, durează două luni (deci aproximativ până la finalul lunii iunie), cu posibilitate de prelungire, în funcţie de rezultatele obţinute.
   Dacă mai ai întrebări, aşteptăm să ne spui.
   O zi minunată!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s