De Ziua Mondială a Mediului 05 iunie 2012, Mare Nostrum vă invită la O Zi de Relaxare în Natură


Celebrarea Zilei Mondiale a Mediului are loc în fiecare an pe data de 5 iunie şi ne oferă ocazia de a readuce în atenţia noastră a tuturor, reflecţii și acțiuni de protecţie asupra mediului înconjurător.

 Anul acesta, Mare Nostrum vă invită să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Mediului, în Parcul Primăriei din Constanța, între orele 15.00-18.00.

 În afară de activităţile de informare şi conştientizare asupra importanței raționalizării resurselor naturale, v-am pregătit “Carnavalul Mediului”, puteţi asista la concursurile ce vor stabili care sunt cele mai bune şcoli la “Eco Treasure Hunt”, “PET Bowling” sau “Piticot de Mediu” cu personaje reale.

 Pe lângă voie bună, relaxare şi verdeaţă, v-am pregătit și un concurs. Pentru fiecare bec uzat adus, veţi primi un bilet la “Tombola Becurilor”. Astfel, veţi avea şansa de a câştiga premii și cadouri, colectând și reciclând.

 Alături de noi, partenerii noștri de la RECOLAMP, singura firmă de colectare și reciclare surse de iluminat uzate din România, vă premiază de asemenea prezența și colectarea becurilor, prin acordarea de premii și cadouri în cadrul tombolei organizate.

 Activităţile se vor desfăşura pe data de 5 iunie 2012, în Parcul Arheologic (parcul de la Primărie), conform următorului program:

 15:00-18:00 – Tombola Becurilor

16:00-18:00 – Desfăşurarea concursurilor “Eco Treasure Hunt”, “Cupa Liceelor la PET Bowling” şi „Cupa Liceelor la Piticot de Mediu”

17:00-17:30 – Desfăşurarea “Carnavalului Mediului” -concurs de costume pentru grădiniţe

18:00-18:30 – Extragere câştigători “Tombola Becurilor” şi decernarea premiilor la concursuri

Vă aşteptăm cu drag alături de noi,

 Echipa Mare Nostrum

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s