Tu cum câştigi experienţă profesională? Aplică la internship!


Ţi se cere mereu experienţă când aplici pentru un job? Nu ştii ce domeniu de lucru ţi se potriveşte? Vrei să încerci ceva nou?

Poţi încerca un stagiu de internship! Îţi oferă experienţă profesională, care te poate ajuta la viitoarele job-uri. Poţi să îţi dai seama în ce domeniu vrei să profesezi şi poţi să testezi efectiv cum este să lucrezi într-o organizaţie.

Echipa Mare Nostrum s-a gândit la tine şi îţi pune la dispoziţie 5 posturi de internship: 3 în domeniul PR ŞI COMUNICARE, 1 pe domeniul BIODIVERSITATE şi 1 în domeniul ADMINISTRATIV-CONTABIL.

Cine poate aplica?
Orice persoană interesată şi motivată să se implice activ în protecţia mediului, dar şi cei dornici să înveţe lucruri noi şi să lucreze într-o echipă tânără şi dinamică. Trebuie să dai dovadă de seriozitate şi implicare şi să ai cunoştinţe de operare PC şi limba engleză măcar la nivel mediu.

Cât durează?
Doar 3 luni. Suficient de mult cât să înveţi o mulţime de lucruri, dar suficient de puţin încât să nu interfereze cu studiile sau job-ul tău zilnic. Programul este de 8 ore pe săptămână şi îl poţi stabili în funcţie de timpul tău.
Aşadar, între 1 noiembrie şi 31 ianuarie poţi să faci parte din echipa noastră (exceptând perioada de sărbători şi de sesiune, dacă este cazul).

Ce beneficii ai?
Lucrezi într-un mediu nou, foarte dinamic, activ şi profesionist.
Câştigi experienţă profesională, care se cere din ce în ce mai mult atunci când aplici pentru un job.
Ai acces la informaţii, resurse şi instructaj gratuit pe toată perioada internship-ului.
Vom ţine cont de tine şi de munca ta atunci când căutăm angajaţi noi.
La finalul internship-ului, vei primi o scrisoare de recomandare şi o surpriză din partea noastră.

Cum aplici?
Trimite un CV şi o scrisoare de intenţie (ambele sunt obligatorii pentru procesul de selecţie) în care să ne spui pentru ce post optezi şi de ce, pe adresa event@marenostrum.ro, cu titlul “Aplicaţie internship”, până pe 28 octombrie 2012 (inclusiv), iar noi te vom chema la interviu, în perioada 29-31 octombrie 2012.

Iată şi ce o să faci timp de 3 luni:

PR ŞI COMUNICARE
Îţi vom solicita foarte mult creativitatea. Vei avea de scris materiale pentru blog şi site, pentru reţele de socializare, vei redacta invitaţii, comunicate de presă, texte pentru newsletter. Ne vei putea ajuta cu sugestii pentru diferite materiale promoţionale (pliante, postere, broşuri), cu actualizarea bazei de date şi centralizarea de date pe calculator, cu organizarea evenimentelor publice şi altele.
Încă nu ştii să faci toate astea? Perfect, vei învăţa la noi!

BIODIVERSITATE
Vei lucra pe proiecte europene legate de delfini şi arii protejate din Dobrogea. Te vei implica foarte mult în activităţi de documentare, vei lucra cu echipa noastră la realizarea de materiale cu caracter ştiinţific, vei centraliza date, vei participa la evenimente şi vei putea veni cu sugestii de activităţi şi proiecte noi.
Eşti pasionat de mediu? Acesta este postul ideal pentru tine!

ADMINISTRATIV-CONTABIL
Acest post include elemente de contabilitate primară (centralizare documente financiare, implicare în raportările financiare ale proiectelor, xeroxare şi scanare documente financiare), precum şi alte activităţi de birou, cum ar fi tehnoredactare de documente, centralizare de date, pregătire materiale pentru diverse activităţi, transmitere de faxuri şi altele asemenea.
Contează mai puţin dacă ai experienţă în acest domeniu, te vom învăţa noi tot ce ai nevoie să ştii.

 Te aşteptăm în echipa noastră de specialişti!

 ***Stagiile de internship sunt neplătite şi se adresează persoanelor care locuiesc sau au posibilitatea de a se deplasa în oraşul Constanţa.***

2 thoughts on “Tu cum câştigi experienţă profesională? Aplică la internship!

  1. Pingback: Câştigă experienţă profesională la Mare Nostrum! - Liderul de Opinie | Stiri | Liderul de Opinie

  2. Pingback: URL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s