Un nou stagiu de internship!


Pe piața de muncă actuală, majoritatea angajatorilor cere o experiență de muncă practică, experiență pe care nu o poți dobândi de pe băncile instituțiilor de învățământ. Pe asta se axează programul de internship al ONG Mare Nostrum, dar și pe dorința de cunoaștere și setea de noutate a tinerilor, care încearcă să se formeze profesional în Constanța.

De aceea, echipa Mare Nostrum pune la dispoziție 6 posturi de internship: 3 pe domeniul PR – COMUNICARE, 1 pe domeniul BIODIVERSITATE, 1 pe domeniul EDUCAŢIE DE MEDIU și 1 în domeniul ADMINISTRATIV – CONTABIL.

Cine poate aplica?

Orice persoană interesată şi motivată să se implice activ în protecţia mediului, dar şi cei dornici să înveţe lucruri noi şi să lucreze într-o echipă tânără şi dinamică. Trebuie să dai dovadă de seriozitate şi implicare şi să ai cunoştinţe de operare PC şi limba engleză măcar la nivel mediu.

Cât durează?

Doar 3 luni. Suficient de mult cât să înveţi o mulţime de lucruri, dar suficient de puţin încât să nu interfereze cu studiile sau job-ul tău zilnic. Programul este de 8 ore pe săptămână şi îl poţi stabili în funcţie de timpul tău.

Aşadar, între 1 februarie şi 30 aprilie, poţi să faci parte din echipa noastră. (în perioada sesiunii, programul poate fi mai scurt, cu recuperare în săptămânile următoare)

Ce beneficii ai?

Lucrezi într-un mediu nou, foarte dinamic, activ şi profesionist.

Câştigi experienţă profesională.

Ai acces la informaţii, resurse şi instructaj gratuit pe toată perioada internship-ului.

Vom ţine cont de tine şi de munca ta atunci când căutăm angajaţi noi.

La finalul internship-ului, vei primi o scrisoare de recomandare şi o surpriză din partea noastră.

Cum aplici?

Trimite un CV şi o scrisoare de intenţie (ambele sunt obligatorii pentru procesul de selecţie) în care să ne spui pentru ce post optezi şi de ce, pe adresa event@marenostrum.ro, cu titlul “Aplicaţie internship”, până pe 27 ianuarie 2013 (inclusiv), iar noi te vom chema la interviu, în perioada 28-31 ianuarie 2013.

Iată şi ce o să faci timp de 3 luni:

La PR ȘI COMUNICARE îţi vom solicita foarte mult creativitatea. Vei avea de scris materiale pentru blog şi site, pentru reţele de socializare, vei redacta invitaţii, comunicate de presă, texte pentru newsletter. Ne vei putea ajuta cu sugestii pentru diferite materiale promoţionale (pliante, postere, broşuri), cu actualizarea bazei de date şi centralizarea de date pe calculator, cu organizarea evenimentelor publice şi altele.

Încă nu ştii să faci toate astea? Perfect, vei învăţa la noi!

Pe domeniul de BIODIVERSITATE vei lucra pe proiecte europene legate de delfini, deșeuri şi arii protejate din Dobrogea. Te vei implica foarte mult în activităţi de documentare, vei lucra cu echipa noastră la realizarea de materiale cu caracter ştiinţific, vei centraliza date, vei participa la evenimente şi vei putea veni cu sugestii de activităţi şi proiecte noi.

Eşti pasionat de mediu? Acesta este postul ideal pentru tine!

Ca intern în domeniul EDUCAŢIE DE MEDIU, ai şansa să înveţi şi să lucrezi cu cele mai noi metode de educaţie non-formală, poţi să te formezi ca trainer, vei susţine activităţi teoretice şi practice în şcoli, vei lucra cu noi în elaborarea a noi jocuri de mediu pentru copii şi tineri şi vei învăţa foarte multe lucruri despre ce înseamnă şi cum se face educaţia de mediu la noi în ţară.

Dacă eşti dornic să afli lucruri noi şi să îi înveţi şi pe alţii, cu siguranţă acest post ţi se potriveşte de minune!

Postul ADMINISTRATIV-CONTABIL include elemente de contabilitate primară (centralizare documente financiare, implicare în raportările financiare ale proiectelor, xeroxare şi scanare documente financiare), precum şi alte activităţi de birou, cum ar fi tehnoredactare de documente, centralizare de date, pregătire materiale pentru diverse activităţi, transmitere de faxuri şi altele asemenea.

Contează mai puţin dacă ai experienţă în acest domeniu, te vom învăţa noi tot ce ai nevoie să ştii.

Te aşteptăm în echipa noastră de specialişti!

 

***Stagiile de internship sunt neplătite şi se adresează persoanelor care locuiesc sau au posibilitatea de a se deplasa în oraşul Constanţa.***

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s