Noutăţi despre noi-februarie 2013


În ultima lună echipa MARE NOSTRUM s-a întregit cu un asistent de proiect – Adriana Dominte, iar Departamentul de voluntariat şi internship s-a îmbogăţit cu 15 interni noi în domeniile: PR şi comunicare, biodiversitate, educaţie de mediu şi administrativ-contabil.

Le urăm mult succes şi sperăm ca acest internship să răspundă aşteptărilor lor şi să reprezinte o experienţă frumoasă şi utilă.

În ceea ce priveşte activităţile specifice proiectelor în desfăşurare ale Mare Nostrum, în cadrul proiectului „Creşterea conştientizării clusterului de turism transfrontalier asupra managementului şi protecţiei mediului” se lucrează cu intens la lansarea portalului web. Acesta va fi lansat în curând şi conţine informaţii importante pentru hotelieri, dar şi, în general, pentru persoanele interesate să adopte o atitudine prietenoasă cu mediul.

Pe proiectul „Deşeuri Marine în mările Europei: conştientizare socială şi CO-responsabilitate” s-a pregătit un plan de activităţi de conştientizare şi educaţie la nivel naţional, plan ce îl vom implementa în curând. În acest sens pregătim activităţi atractive, în special pentru tineri, de tipul expoziţii, concursuri, jocuri, dar şi alte tipuri de activităţi practice.

Acestea sunt câteva dintre noutăţile Mare Nostrum cu privire la activităţile desfăşurate în luna februarie. Ne vom strădui ca prin conţinutul newsletter-elor noastre viitoare să vă ţinem la curent cu preocupările şi proiectele noastre, pas cu pas pentru a vă da ocazia să ne urmăriţi îndeaproape, să fiţi informaţi şi chiar activi, şi de ce nu, să formaţi o echipă împreună cu ONG Mare Nostrum, implicându-vă în misiunea organizaţiei de a proteja mediul marin şi costier.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s