Târgul “Mărţişorul Ecologic”


Evenimentul începe promiţător, anunţând încă din primele clipe că va fi un succes. Rând pe rând, standurile se încarcă de zeci de mărţisoare, din cele mai variate şi mai încântătoare. Organizatorii întâmpină fiecare vizitator al standurilor cu braţele deschise şi cu zâmbete calde pe buze. Bucuria împărtăşirii creaţiilor, în care s-a investit suflet şi pasiune, este enormă, iar aceştia împărtăşesc sentimentul cu noi.

SONY DSC

Sunt prezentate nenumărate modele de mărţişoare, obiecte decorative, fluturaşi, brăţări, felicitări şi accesorii, care încântă privirea şi provoacă imaginaţia cumpărătorilor ce se alătură încântaţi evenimentului. Creaţiile sunt realizate din lucruri refolosite şi diverse obiecte colectate din natură şi combinate între ele cu mult gust şi inspiraţie. Obiectele de decoraţiune sunt poleite cu sclipici şi încărcate de culori atractive. Inspiraţia şi creativitatea este la locul ei în această după-amiază, plină de culoare şi inventivitate.

În scurt timp, numărul oamenilor care se alătură evenimentului ecologist creşte semnificativ cu fiecare clipă. Oamenii colindă din stand în stand şi admiră creaţiile ce iau ochii tuturor vizitatorilor.IMG_8206

Târgul şi-a atins scopul, aducând multă bucurie în sufletele cumpărătorilor şi al vizitatorilor mall-ului, care îşi aleg mărţişorul sau obiectul decorativ cu multă grijă.

Oamenii redescoperă bucuria şi farmecul creaţiilor originale, realizate cu dragoste şi multă dibăcie. Cu ocazia acestui târg, este arătată din nou puterea lucrărilor handmade, din materiale reciclabile, cu un impact puternic asupra perspectivei oamenilor.

Evenimentul continuă să atragă din ce în ce mai mulţi curioşi, iar cumpărătorii se înghesuie să-şi aleagă mărţişorul mult dorit. Creaţiile ecologice sunt apreciate foarte mult şi tratate cu mult interes de participanţii târgului.

Fii eco şi de Mărţişor!

Andrei Trifănescu

Intern PR şi Comunicare

ONG Mare Nostrum

SONY DSC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s