Mare Nostrum susţine campania ce introduce arta handmade în companii


Prietenii noştri de la Comunitatea Făuritori din care fac parte cei mai buni artişti handmade au demarat o campanie inedită prin care vor să cunoască şi să fie cunoscuţi în mediul marilor companii. Iată despre ce e vorba:

Făuritori in Companii

Acces la inspiraţie şi bun gust

În perioada 1 aprilie – 1 iulie 2013, Comunitatea Făuritori desfăşoară Campania Făuritori în Companii, având ca obiectiv promovarea artiştilor reprezentativi din domeniul handmade în mediul corporate şi crearea unor canale coerente de acces către această categorie de produse. Făuritorii sunt deja prezenţi on-line prin catalogul Făuritori de Frumos http://www.fauritori.ro, iar în curând se va deschide în Bucureşti showroomul Făuritori – intenţionat ca cel mai divers magazin de prezentare handmade, design & art din România.

Ce înseamnă, concret, Făuritori in Companii ?

rsz_afis_fauritori_Echipa Făuritori se va deplasa la sediul companiilor înscrise în program. Într-un interval orar agreat în prealabil, angajaţii vor avea ocazia să intre în contact cu cele mai noi creaţii ale artiştilor handmade de top din România.

Accesul la colecţiile Făuritori este salutar şi din perspectiva faptului că angajaţii corporaţiilor nu au timpul necesar pentru a căuta şi a surprinde colecţiile valoroase, mai ales că acest segment de nişă este fluctuant, supus fiind spontaneităţii şi nepremeditării momentelor de inspiraţie.

Avantajele campaniei Făuritori în Companii

Prin această campanie oferim şansa unui număr cât mai mare de oameni să intre în contact cu fineţea şi puritatea obiectelor realizate manual. Simţămintele de uimire şi bucurie pe care le trezeşte de cele mai multe ori contactul cu un obiect făurit, şi care nu este rezultatul unui process tehnologic multiplicativ, ci al mâinilor şi inspiraţiei unui om talentat, este unul dintre efectele implicite ale campaniei Făuritori în Companii.

Până la întâlnirea cu Făuritorii, vă propunem să vizitaţi catalogul on-line  la adresa www.fauritori.ro. De asemenea, aşteptăm să ne scrieti la adresa fauritori@gmail.com pentru programarea unei vizite a Făuritorilor la sediul companiei dumneavoastră.

Fondurile care se vor obţine ca urmare a acestei campanii vor fi direcţionate către finalizarea spaţiului de expunere permanentă a produselor handmade, Showroom-ul Făuritori, dar şi către promovarea artiştilor prin sesiuni foto profesionale şi achiziţionarea de materiale de calitate.

Despre Făuritori

Făuritori este o iniţiativă de susţinere şi promovare a artiştilor şi artizanilor de top din România, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual. În catalogul Făuritori de Frumos ne propunem să prezentam pe cei mai buni dintre creatorii hand-made, selectivitatea cu care ne construim lista de artişti fiind o măsură a calităţii şi creativităţii obiectelor expuse.

Le urăm succes partenerilor noştri şi îi asigurăm de susţinerea noastră!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s