Se relansează biblioteca CIER!


Biblioteca  CIER (Centrul de informare, Educare și Resurse pentru Marea Neagră) este o sursă de informare pentru toţi cei interesați de problemele de mediu. Pe site-ul http://biblio.marenostrum.ro/, îți oferim peste 2000 de volume, reviste, broșuri etc., pe care le poți împrumuta.

Dacă te preocupă subiecte precum: Marea Neagră, mediu, ecologie, biologie, educație pentru dezvoltarea durabilă, legislație, practici europene, managementul apei etc., biblioteca CIER este alegerea potrivită.

De asemenea, în cadrul bibliotecii poți găsi: dicționare, informații despre ONG-uri, titluri despre practicile agricole, materiale despre poluarea aerului, despre turism sau transporturi durabile.

Astfel, dacă un titlu de pe site îți captează interesul, tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont, să completezi datele tale de contact și, apoi, să soliciți respectivul material. Noi te vom informa dacă este disponibil. În caz contrar, te vom anunța care este termenul aproximativ în care poți intra în posesia lui.

Cărțile se pot împrumuta de la sediul nostru, timp de maxim 30 de zile. Le poți citi și la sediu, dar cu programare în prealabil.

De asemenea, dacă ai acasă cărți care se încadrează în domeniile menționate mai sus și dorești să îmbunătățești biblioteca noastră, te așteptăm la sediu să contribui la împărtășirea cunoașterii. Astfel, cu ajutorul tău, mai mulți oameni vor putea citi cărți despre mediu.

Te aşteptăm!

biblioteca_fb2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s