Mare Nostrum caută interni!


interns-wantedEști preocupat de schimbările de mediu, ai multă energie, curiozitate și spirit inovator? Îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără, să capeți experiență profesională și instruire gratuită? Atunci ești candidatul ideal pentru internshipul organizat de Mare Nostrum. În funcție de caracteristicile personalității tale şi de abilităţi, poți aplica pentru următoarele posturi:

PR şi Comunicare- 3 posturi;

Proiecte Europene- 5 posturi;

Educație de mediu- 1 post;

Administrativ- 1 post;

Contabilitate – 1 post.

Internshipul durează trei luni (20 mai – 20 august), iar norma săptămânală de lucru este de 8 ore, pe care ți le poți programa în funcție de timpul tău liber. Astfel, activitățile pe care le întreprinzi la Mare Nostrum se vor îmbina armonios cu celelalte preocupări ale tale. Şi pentru că ştim ce înseamnă să fii student, în timpul sesiunii programul poate fi redus şi organizat în concordanţă cu disponibilitatea ta!

Un plus în vederea acceptării candidaturii tale, este reprezentat de cunoașterea limbii engleze și de operare PC, cel puțin la nivel mediu.

Perioada de aplicare se întinde până la data de 14 mai, inclusiv, iar între 15-17 mai vor avea loc interviurile de selecţie.

Pentru PR ŞI COMUNICARE căutăm persoane deschise, dornice să îşi exprime opiniile şi să îşi valorifice creativitatea prin scrierea de articole pentru blog, compunerea şi redactarea diverselor materiale de promovare a proiectelor şi evenimentelor în care este implicată organizaţia. De asemenea, internii din domeniul PR vor contribui la actualizarea paginii de Faceboook a organizaţiei, vor ajuta la organizarea evenimentelor Mare Nostrum şi vor participa la diverse activităţi coordonate de noi.

Ca intern în domeniul PROIECTE EUROPENE, vei lucra pe proiecte europene legate de delfini, deșeuri marine, turism durabil şi arii protejate din Dobrogea. Se caută persoane organizate şi inovatoare, care să se implice în activități de documentare, organizare de activităţi, instruiri, traduceri, activităţi de teren şi care, de asemenea, vor putea contribui cu propriile sugestii în cadrul acestor proiecte.

În domeniul EDUCAŢIE DE MEDIU, dacă îţi doreşti să afli lucruri noi şi să îi înveţi şi pe ceilalţi, acum ai şansa să înveţi şi să lucrezi cu cele mai noi metode de educaţie non-formală, poţi să te formezi ca trainer, vei susţine activităţi teoretice şi practice în şcoli, şi vei lucra cu noi în elaborarea a noi jocuri de mediu pentru copii şi tineri. Astfel, vei învăţa foarte multe lucruri despre ce înseamnă şi cum se face educaţia de mediu la noi în ţară.

Dacă vei ocupa postul în domeniul CONTABILITATE în cadrul internship-ului, te vei implica în elaborarea rapoartelor financiare ale proiectelor şi vei învăţa elemente de contabilitate primară, sub îndrumarea contabilului organizaţiei noastre.

În cadrul postului ADMINISTRATIV, vei realiza diferite activităţi de birou, ca: tehnoredactare şi centralizare documente, centralizare de date, pregătire materiale pentru diverse activităţi, transmitere de faxuri şi altele asemenea.

Pentru  a aplica la unul dintre aceste posturi trimite un CV și o scrisoare de intenție la adresa de email: event@marenostrum.ro cu titlul „Aplicație internship”  până la data de 14 mai.

În scrisoarea de intenţie nu uita sa specifici postul pentru care doreşti să aplici.

Te aşteptăm în echipa noastră !

8 thoughts on “Mare Nostrum caută interni!

   • Am citit cat se poate de mult despre acest voi , in teorie stiu cam despre ce este vorba , dar practic , ce faceti in fiecare zii ? Sa presupunem ca as aplica pentru un internship in domeniul PROIECTE EUROPENE( din ce am citit in descriere , mi se potriveste ca o manusa ) , practic , ce as face ? Daca doriti puteti sa imi dati un raspuns mai elaborat la adresa sau astept un raspuns aici :)

    • Daca doreşti să aplici pentru domeniul Proiecte Europene, vei lucra pe proiectele aflate în desfăşurare în timpul internship-ului. Astfel, în funcţie de proiecte şi de propriile abilităţi, poţi desfăşura diverse activităţi, de tipul: documentare, pregătirea şi organizarea activităţilor specifice proiectului, redactare de texte ştiinţifice, sub îndrumarea coordonatorului, deplasări pe teren, în acţiunile implicate de proiect, traduceri de documente şi materiale necesare proiectului, plus alte activităţi ce pot apărea în cadrul proiectului. De asemenea, internii Mare Nostrum îşi pot aduce contribuţia în cadrul proiectelor prin propriile idei, opinii, acolo unde este cazul.
     În speranţa că răspunsul îţi este de folos, aşteptăm aplicaţia ta! Mulţumim!

 1. Internship-ul pe Administratie se poate face integral online? :D Sau este neaparat sa vin la sediu? (Nu sunt in Constanta decat in iulie, poate nici atat)

  • Bună,Cleopatra!
   Postul din domeniul ADMINISTRAŢIE presupune 90% muncă de birou, drept pentru care ar fi necesar să vii aici, la noi la sediu. Ne pare rău,poate data viitoare! Zi frumoasă!

 2. Buna ziua! Am citit anuntul dumneavoastra si imi place foarte mult internship-ul. Am doua intrebari…Intershipul se desfasoara in Constanta? Avand in vedere ca nu mai sunt studenta as vrea sa stiu daca internshipul este remunerat. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra! Multumesc!

  • Bună ziua!
   Ne bucurăm că ţi-am atras atenţia! Da, internship-ul se desfăşoară la Constanţa, dat fiind faptul că aici este sediul Mare Nostrum şi nu este remunerat material. Dacă te putem ajuta şi altfel, aşteptăm întrebările tale. O zi bună îţi dorim!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s