Campania „Adoptă un delfin!” continuă


Viața unora dintre cele mai inteligente mamifere care trăiesc in Marea Neagră, şi anume delfinii,  este pusă în pericol de poluarea chimică și sonoră,  pescuitul necontrolat şi multe altele.

Tot mai mulți oameni, instituții de stat și private, au înțeles  că trebuie să se implice activ în salvarea delfinilor din Marea Neagră.

În vederea continuării activităților de conștientizare și de informare publică asupra problemelor cu care se confruntă delfinii din Marea Neagră, ONG Mare Nostrum  a inițiat în anul 2012 campania ”Adoptă un delfin” , care  se bucură până în prezent de un real succes.

În cadrul acestui proiect, ONG Mare  Nostrum le oferă posibilitatea celor ce iubesc delfinii, de a face donații sub forma adopţiei simbolice a unui delfin, astfel încat fondurile colectate să fie folosite în direcția salvării și monitorizării cetaceelor  din Marea Neagră.  Părinții adoptivi primesc din partea ONG Mare Nostrum certficate de adopție pe care este scris numele delfinului, ales desigur de către „părinţii adoptivi”, în funcţie de preferinţele acestora.

Până în prezent au fost adoptați 157 delfini, dintre care 91 fericite  mămici ale acestor minunate mamifere și 43 de tătici, 6 dintre ei şi-au gasit protectori în rândul unor elevi, iar unul este în custodia unei companii private.

Dintre delfinii adoptați, până în prezent, 107 sunt de sex masculin și 50 femele.

Ponderea cea mai mare a adopțiilor o deține Bucureștiul cu 74 de delfini , urmat de Constanța cu un număr de 14, câte 2 la Dîmbovița, Brăila, Galaţi, Craiova, Ilfov, câte 3 la Cluj-Napoca,  Timișoara, Iași si Deva, 4 la Poieşti,  5 la Bacău, si câte unul la Vălenii de Munte, Năvodari, Crevedia, Voluntari, Mangalia,  Slatina, Sân Nicolau Mare, Oradea, Piteşti, Corbeanca, Băicoi. Doi dintre delfini și-au gasit parinții adoptivi tocmai în Canada, iar unul în Grecia.

Campania este în desfăsurare și toți cei care vor să se alature , o pot face adoptând un delfin!

Procedura este următoarea: suntem contactati pe e-mail-ul office@marenostrum.ro  , pe facebook https://www.facebook.com/InZonaTa, pe site-ul http://www.inzonata.ro/oferta/adopta-un-delfin, sau pe pagina noastră de facebook,  www.facebook.com/ongmarenostrum.constanta , cu subiectul “vreau să adopt un delfin”.

Balasa Ariana

Adopţia poate fi făcută pe un an de zile sau pe viaţă. Astfel, o persoană fizică poate adopta un delfin contra unei sume de 100 de lei pentru adopţia pe un an sau 500 de lei pentru adopţia pe viaţă. În cazul persoanelor juridice, donaţia în contul adopţiei este de 500 de lei pentru un an şi 5000 de lei pe viaţă. Se poate plăti prin transfer bancar, direct la noi la sediu, sau pe site-ul www.inzonata.ro, printr-un voucher, site cu care noi colaborăm în cadrul campaniilor lor sociale.

Dupa ce ne contactaţi, veţi primi un formular de adopţie a delfinului. Ulterior, după rezolvarea formalităţilor,  în cel mai scurt timp posibil veţi deveni părinţii adoptivi ai unui frumos delfin.

Fiţi şi voi eco, fiţi şi voi prietenii delfinilor! Vă aşteptăm!

 

Irina Neagu

Mariana Timus

Interni PR şi Comunicare

ONG Mare Nostrum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s