De Ziua Mediului, expoziţie de artă- “Marea Neagră din plastic”


Dragii noştri ecologişti,

Mare Nostrum pregăteşte o nouă surpriză pentru voi!

Ziua Mediului 2013 a mobilizat elevii din 30 de şcoli şi licee din judeţul Constanţa, care vă aduc o super-expoziţie de obiecte de artă! „Marea Neagră din plastic” este evenimentul la care vă aşteptăm cu căldură, sperând că veţi fi încântaţi de ceea ce veţi vedea. Timp de câteva luni, elevii s-au „trudit” să strângă deşeuri marine, pe care mai apoi să le transforme în adevărate capodopere, toate având, desigur, ca temă, mediul marin.

Expoziţia face parte din cadrul proiectul European MARLISCO (MARine Litter in EuropeSeas: Social AwarenesS and CO-Responsibility), ce implică 15 ţări europene şi care are drept scop creşterea gradului de conştientizare al consecinţelor ce decurg din neprotejarea mediului marin.

V-am făcut curioşi? Ei bine, vă mai spunem doar că micii noştri artişti au făcut totul singuri! Nu i-a ajutat nimeni să construiască delfinii, căluţii de mare şi… restul de exponate inedite, pe care le veţi admira doar dacă veniţi sâmbătă, 8 iunie, în Parcul Tăbăcărie, lângă zona “Ţara Piticilor”, între orele 16:00-18:00.

Vă aşteptăm cu drag !

MNdP_Fb Poster

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s