Campania “Adoptă un delfin” în 2014


Dragii noştrii, după cum bine ştiţi ne place mereu să vă surprindem, în acelaşi timp să promovăm bunele obiceiuri ecologice şi să ajutăm speciile aflate în dificultate. Știm că şi vouă vă pasă şi tocmai de aceea ne-am gândit să continuăm și în 2014 campania “Adoptă un delfin”, ce a fost lansată în vara anului 2012 şi s-a bucurat de un real succes.

ONG Mare  Nostrum oferă posibilitatea celor ce iubesc delfinii, de a face donații sub forma adopţiei simbolice a unui delfin, astfel încât fondurile colectate să fie folosite în direcția salvării și monitorizării cetaceelor  din Marea Neagră.

Am promovat această campanie prin intermediul presei scrise şi audiovizuale, iar acest lucru nu v-a lăsat indiferenţi. Datorită vouă am înregistrat 188 de adopţii, dintre care 149 au fost pe un an de zile, iar restul 39 adopţii pe viaţă, din care s-au strâns aproximativ 39.000 lei. Această sumă a fost folosită pentru achiziţionarea a 24 de dispozitive acustice, dar şi pentru foto-identificarea delfinilor din apele litoralului românesc.

Delfinii foto-identificați au fost introduşi într-un catalog, primind nume alese de părinţii adoptivi, precum:  Dolfi, Asi, Smiley, Hope, Coral sau Ciuci.

De asemenea, banii strânşi au contribuit şi la creșterea numărului de intervenţii rapide, acestea ajungând aproape de 50 în anul 2013.

Pentru a adopta un delfin, puteți să trimiteți un e-mail cu textul: “Doresc să adopt un delfin” la următoarea adresă: office@marenostrum.ro. În baza acestui e-mail, vă vom transmite toate informațiile necesare efectuării donației propriu-zise, iar în cel mai scurt timp veţi primi un formular în baza căruia va fi eliberat pachetul de adopţie, ce va include certificatul de adopţie.

Pentru persoanele fizice donaţia este de 100 lei şi este valabilă un an de zile, sau puteţi dona  500 lei pentru a deveni părinţi adoptivi pe viaţă ai unui delfin.

Pentru persoanele juridice, donaţia este de 500 lei pentru un an şi de 5.000 lei pentru toată viaţa.

Donația se poate face direct la sediul nostru din Bd.1 Decembrie, Nr.3, Bl. F17, Sc. A, Ap. 3, Constanța sau prin virament bancar: ING Bank: RO61INGB0000999902351287, Beneficiar: ONG Mare Nostrum, Cod fiscal: 7015190, adresa de mai sus, specificații: Donație campania “Adoptă un delfin”.

În funcție de opțiunile dumneavoastră de adopție veți primi din partea noastră Certificatul de Adopție – direct de la sediu, prin e-mail sau poștă.

Donaţiile vor fi folosite în continuare pentru activităţile de monitorizare şi conservare a celor trei specii de delfini din Marea Neagră: Delfinul Comun, Afalinul și Marsuinul.

Le mulțumim încă o dată celor care au fost alături de noi în acțiunile de ocrotire și salvare a delfinilor din Marea Neagră!

Certificat adoptie jpg

6 thoughts on “Campania “Adoptă un delfin” în 2014

  1. Pingback: Mare Nostrum lanseaza campania “Adopta un delfin”

  2. Pingback: Luna februarie pentru Mare Nostrum | ONG Mare Nostrum

  3. Pingback: Luna aprilie și delfinii | ONG Mare Nostrum

  4. Pingback: Marea și delfinii la sfârșit de toamnă | ONG Mare Nostrum

  5. Pingback: Realizările din 2014 în cadrul programului “Monitorizarea şi conservarea delfinilor din Marea Neagră” | ONG Mare Nostrum

  6. Pingback: Vești bune în februarie pentru susținătorii delfinilor | ONG Mare Nostrum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s