20% din impozitul companiei tale, pentru salvarea delfinilor din Marea Neagră!!!


Colaj activitățiRedirectionează 20% din impozitul pe profit al companiei tale pentru a susține programul „Monitorizarea şi conservarea delfinilor din Marea Neagră”, destinat creșterii nivelului de conștientizare a populației (atât a comunității locale, cât și a turiștilor) cu privire la valoarea biologică, ecologică, estetică, culturală și economică a biodiversității marine costiere.

Totodată, această suma va contribui la montarea de noi dispozitive acustice pentru îndepărtarea delfinilor de plasele de pescuit, ca măsură de reducere a numărului de cetacee capturate accidental și monitorizarea acestora.

Tot ce trebuie să faceți este să încheiați un contract de sponsorizare cu noi, pe care puteți să-l descărcați dând click pe link-ul de mai jos. Apoi să luați legătura cu noi pe oricare dintre adresele de e-mail: office@marenostrum.ro , ongmarenostrum94@gmail.com , prin fax la nr. +40341/407432 sau prin telefon la nr. +40241/612422.
Puteți veni la sediul nostru de pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr.3, bl. F17, sc.A, ap. 3., unde ne puteți cunoaște mai bine. Ne găsiți aici de luni – vineri între orele 8.00 – 16.00.

Contract_sponsorizare_ONG_Mare_Nostrum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s