Luna februarie pentru Mare Nostrum


Această lună a început într-un mod interesant, cu noi prietenii. A trecut etapa interviurilor pentru stagiul de internship și am avut ocazia să cunoaștem oameni cu suflet mare, care sunt interesați de protecția mediului și de schimbarea mentalității celor din jur.

Dintre cei cu care am avut plăcerea de a interacționa în cadrul interviului, am fost nevoiți să-i selectăm doar pe cei care au corespuns cel mai bine cerințelor fiecărui post. Drept urmare, primul stagiu de internship de pe anul acesta a început și ne bucurăm să avem printre noi 10 persoane minunate pe posturile PR și Comunicare, Proiecte Europene, Educație de Mediu și Administrație. Trei dintre ei, care s-au descurcat foarte bine în stagiul trecut, se află la al doilea stagiu de internship.

Dragi părinți, dragi copii și dragi prieteni, în această lună, ca în fiecare an, ne pregătim și de mărțișor, ocazie cu care vă invităm să participați, măcar ca simpli vizitatori la expoziția de mărțișoare realizate de copiii de la diferite unități de învățământ din județul Constanța, numai din materiale nedăunătoare mediului înconjurător sau care se pot recicla. Acest eveniment va avea loc pe data de 27 februarie 2014 în incinta Cora Brătianu, între orele 16.00 – 19.00. În paralel, în perioada 24 – 28 februarie va avea loc și o expoziție în școli.

Trebuie să vă mai spunem că în perioada 5-6 februarie a avut loc progress meeting-ul de la Bruxelles pe proiectulIntalnire-Marlisco-Bruxelles MARLISCO, întâlnire la care a participat și un membru al echipei  noastre. Acest proiect a început în 2012 și se va finaliza în mai 2015. La meeting au participat 19 parteneri din 15 țări. Pe lângă cei din proiect, în cadrul meeting-ului au fost prezenți și reprezentanți ai Comisiei Mării Negre, Mării Mediterane, Baltice și Nord-Est Atlantice.

Tot în această lună am reușit să încheiem câteva colaborări cu site-uri și blog-uri care au, ca și noi, preocupări legate de protejarea mediului înconjurător, ecologie și dezvoltare durabilă. Se pare că aceștia nu au fost indiferenți la apelul nostru şi au vrut să se implice și ei în campania „Adoptă un delfin”.

Profităm de acest prilej pentru a le mulțumi noilor noștri parteneri pentru susținerea organizației în eforturile pentru protejarea și conservarea delfinilor din Marea Neagră. Sperăm ca, și alte persoane să conștientizeze importanța protejării ecosistemului marin și să ni se alăture în campania “Adoptă un delfin”, atât ca parteneri, cât și ca părinți adoptivi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s