Mare Nostrum în luna mărțișorului


Dragii noștri prieteni, iată că a venit și primăvara. Luna Martie este plină de evenimente pentru echipa Mare Nostrum. Va avea loc premierea câștigătorilor din cadrul concursului video Marlisco, urmează să celebrăm ca în fiecare an Ora Pământului și ne pregătim de Școala Altfel.

Ați avut ocazia în perioada 20 februarie -17 martie să votați pe Youtube sau pe Facebook filmulețul vostru preferat din cele 19 clipuri care au fost înscrise în concursul Marlisco. Votul publicului reprezintă 20% din punctajul final, iar restul de 80% este reprezentat de votul juriului, format din 4 membri: Iuliana Tudor (ambasadorul concursului video), Claudia Lazăr (Vizzio Pro Art – expert imagine), Marius Oprea (Vizzio Pro Art – expert filmare, editare și montaj) și nu în ultimul rând Radu Mihnea (membru al comitetului director Mare Nostrum).

Premierea va avea loc pe data de 26 martie 2014, ora 10.30, în cadrul Bibliotecii Județene din Constanța, unde îi invităm să participe pe toți cei care au creat filmulețele alături de profesorul coordonator.ora-pamantului-martie

Datorită faptului că urmează Ora Pământului pe data de 29 martie 2014, ora 20:30 – 21:30, ne-am gândit să ne adunăm în număr cât mai mare în Parcul Tăbăcărie. Toți cei care doresc să se implice în pregătirile pentru Ora Pământului, ne pot ajuta confecționând suporturi pentru lumânări pe care le vom folosi împreună.

De asemeni, dorim să vă anunțăm că pentru Școala Altfel am pregătit o activitate de Coastwatch, la care sunt invitate să participe cât mai multe cadre didactice împreună cu elevii. Aceștia pot monitoriza un sector de plajă la alegere, unde vor face poze și vor completa o fișă de observație ce va conține informații cu privire la tipurile de deșeuri întâlnite. Tot în săptămâna 7 – 11 aprilie 2014 vom fi prezenți în Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, unde ne vom aduna alături de elevi și profesori pentru a desfășura mai multe activități surpriză cu scop educativ.

Sperăm să ne întâlnim cu cât mai mulți dintre voi luna aceasta, să legăm în continuare noi prietenii și să reușim să facem cât mai multe împreună.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s