Asigură-te că cei 20% din impozitul pe profit contribuie la salvarea mediului și a delfinilor din Marea Neagră!


20%-pentru-salvarea-delfinilor-din-marea-neagra

Redirectionați 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavoastră pentru a susține programul „Monitorizarea şi conservarea delfinilor din Marea Neagră”, destinat creșterii nivelului de conștientizare a populației (atât a comunității locale, cât și a turiștilor) cu privire la valoarea biologică, ecologică, estetică, culturală și economică a biodiversității marine costiere.

De ce să ne susțineți? Eforturile dumneavoastră vor contribui la buna desfășurare a activităților noastre privind ocrotirea delfinilor. Iată câteva din rezultatele obținute de noi în 2014:

  • echipa de specialiști a intervenit în 42 de cazuri de eșuare, reducând astfel riscul îmbolnăvirii turiștilor;
  • am încheiat colaborări cu 20 de pescari;
  • am realizat 38 de monitorizări terestre pe tot litoralul românesc, în cadrul cărora am avut ocazia de a observa pe mare 13 delfini;
  • am organizat 9 monitorizări acvatice, în cadrul cărora am observat și fotografiat 68 delfini;
  • toate aceste observări au condus la realizarea unui catalog de foto-identificare cu ilustrații și informații utile privind această metodă, precum și recomandări utile;
  • am distribuit peste 17.000 de pliante, în special turiștilor, prin intermediul cărora le-am expus acestora ce au de făcut în diverse situații.

Vrem ca în 2015 să avem cel puțin la fel de multe realizări cum am avut anul trecut și chiar mai multe. Putem salva delfinii și mediul marin numai dacă suntem uniți și ne implicăm.  Poluarea şi capturile accidentale sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă delfinii.

Direcţionând 20% din impozitul pe venit către  ONG Mare Nostrum veți contribui la susținerea eforturilor noastre pe linia protejării ecosistemului costier!

 Cum poate direcționa o companie 20% din impozitul pe profit?

1. Semnăm un contract de sponsorizare cu o sumă echivalentă celor 20% din impozitul pe profit (în limita a 3 % din cifra de afaceri, conform prevederilor codului fiscal). Pentru a stabili toate detaliile, ne puteți contacta printr-un reply pe adresa de e-mail: office@marenostrum.ro sau ongmarenostrum94@gmail.com. Mai puteți lua legătura cu noi prin fax la nr. +40341/407432 sau prin telefon la nr. +40241/612422.

2. Firma face plata sumei sponsorizate, în contul ONG Mare Nostrum din contractul de sponsorizare. Când se face calculul pentru plata impozitului pe profit, suma sponsorizată se scade din suma datorată statului.

3. Puteți veni la sediul nostru de pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr.3, bl. F17, sc.A, ap. 3., unde ne puteți cunoaște mai bine. Ne găsiți aici de luni – vineri între orele 8.00 – 16.00.

 Vă mulțumim pentru implicarea și interesul cu care susțineți acțiunile ONG Mare Nostrum și dorim ca împreună să facem lucruri frumoase pentru viețuitoarele marine și societate.

Model_CONTRACT_SPONSORIZARE_ONG_Mare_Nostrum

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s