Concurs Pliante


marlisco_color_ro

În ultimii ani, Mare Nostrum a derulat o serie de activități menite să atragă atenția asupra deșeurilor întâlnite pe plaje. Viziunea noastră în această privință este de a reduce cantitățile de deșeuri, educând publicul și implicând tineri voluntari din școli, licee și universități în diferite activități de informare și monitorizare a plajelor.

Vă invităm să participați împreună cu elevii dumneavoastră la un concurs de realizare de flyere/pliante, organizat în cadrul poiectului MARLISCO (Deșeuri marine în mările Europei: conștientizare socială și co-responsabilitate).

În cadrul acestuia elevii trebuie să realizeze un pliant/flyer care să prezinte modul și modalitățile prin care turiștii să păstreze plaja curată. Pliantele/flyerele trebuie să fie realizate în PowerPoint, Corel, Photoshop sau alte programe similare și salvate ca jpg. Pliantele trebuie să conțină mesaje informative despre modul în care afectează deșeurile mediul marin, dar și mesaje menite să mobilizeze turiștii să păstreze plaja curată.

Elevii pot lucra individual sau pe echipe, de cel mult 3 elevi. Pentru fiecare lucrare vă rugăm să ne transmiteți numele elevilor, clasa și unitatea de învățământ.

Cele mai originale trei lucrări vor fi premiate.

Înscierea la concurs se face odată cu transmiterea lucrărilor. Acestea trebuie transmise atât în format editabil (în programul în care a foat lucrată), cât si in format jpg.

Lucrările le puteți trimite pe adresa de e-mail event@marenostrum.ro până pe data de 27 martie 2015.

 

Ne puteți contacta pentru mai multe detalii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s