Team Building Mare Nostrum


Duminică, 17 mai am avut ocazia de a participa la primul team building din cadrul Mare Nostrum, dar şi primul din viaţa mea. Am fost un grup de 18 tineri voioşi, entuziaşti şi dornici de distracţie. Andra, simpatica noastră gazdă, ne-a pregătit mai multe jocuri. Aşa că am început timid cu un joc de cunoaştere şi în acelaşi timp de memorie: fiecare s-a prezentat spunându-şi numele şi un animal începând cu prima litera a numelui; următorii în rând trebuiau să repete numele, respectiv animalele dinaintea lor. La finalul jocului s-a dovedit că toţi stăm bine cu memoria! 10410692_10204128090819252_7694268141454575208_n

Cunoscându-ne acum mai bine, ne-am împărţit în trei echipe şi am pornit într-o “căutare de comori”. Fiecare echipă a primit un cartonaş cu o listă de lucruri de colectat într-o pungă (cele care nu se puteau colecta erau imortalizate într-o poză). Pe parcursul căutarii am interacţionat atât între noi cât şi cu trecătorii, am glumit şi ne-am chinuit să colectăm “ceva foarte frumos” sau “ceva pufos”. Obosiţi, la finalul căutării am poposit într-un loc mai retras al parcului, unde ne-am continuat activitatea.

Ultimul joc şi poate cel mai distractiv a constat în ghicirea unui animal care ne-a fost lipit anterior pe spate. Grupaţi câte doi, ne întrebam partenerul indicii despre animalul respectiv, iar acesta răspundea cu da sau nu. 11013536_10204128091179261_6067108995159665051_nDiversitatea întrebărilor ne-a arătat cât suntem de diferiţi, dar şi creativi fiecare in felul său. Pentru mine totul s-a petrecut ca un ciclu, astfel că am terminat ghicind animalul cu care de fapt m-am prezentat iniţial şi anume: barza!

Team buildingul a fost un succes, din punctul meu de vedere, şi o minunată ocazie de a petrece puţin timp în natură. M-am bucurat să cunosc tineri deschişi şi cu aceleaşi interese ca ale mele. A fost un început bun şi sunt binevenite astfel de activităţi pe viitor, poate chiar mai elaborate şi cu un rezultat de pe urma căruia pot profita şi alţii, având în vedere scopul ecologist al organizaţiei.

Bianca Chintoan

Intern Educație de Mediu

ONG Mare Nostrum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s