ORA PĂMÂNTULUI, sărbătorită la Constanţa!


Pe 25 martie, am marcat, cu mult entuziasm, cea de-a X-a ediţie a evenimentului internațional Ora Pământului – cea mai mare mişcare de mediu din istorie.

Astfel, timp de O ORĂ (20:30-21:30), Primăria Constanţa a dat curs solicitării noastre de a stinge lumina, în Parcul Tăbăcăriei, pentru a ne bucura de lumina lumânărilor. Am reuşit să amplasăm un pic peste 2000 de lumânărele, pe multe dintre aleile parcului, dar am creat şi diferite forme sugestive: 60+, un copac, un bec, un căluţ de mare, numele Mare Nostrum şi altele.

Ora Pamantului 2017.jpg

Cei aproape 40 de voluntari Mare Nostrum s-au întrecut în creativitate, gândind acest forme, în care au fost amplasate lumânările, dar şi dintre participanţii şi partenerii noştri au fost doritori de a crea singuri un anumit model.

Ne-am bucurat că în jur de 300 de constănţeni ne-au fost alături, au petrecut o oră în natură, au capturat cele mai frumoase momente în fotografii şi, desigur, au înţeles importanţa protejării mediului înconjurător.

Mulţumim tuturor partenerilor noştri, autorităţilor care au avut grijă de buna desfăşurare a evenimentului nostru, prietenilor din presă, care au fost alături de noi, ca întotdeauna, voluntarilor hărnicuţi, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil şi tuturor participanţilor şi susţinătorilor noştri.

Vă aşteptăm şi la alte iniţiative Mare Nostrum, să ne fiţi aproape!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s