Căutăm candidatul perfect pentru #ecoselfie! Ești cu noi?


Din luna iulie, ONG Mare Nostrum dă startul campaniei #ecoselfie, un concept inedit, care își propune să convingă turiștii și constănțenii să arunce la coș deșeurile, pentru ca litoralul românesc să aibă #plajecurate ! Accepți provocarea noastră?

Mare Nostrum face casting! Se caută femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 5-100 de ani, care să joace în campania #ecoselfie! Trebuie doar să ne trimiți o poză cu tine aruncând la cos și păstrând #plajecurate. Automat, te înscrii  în casting-ul nostru! La final, alegem câștigătorii și le dăm cele mai inedite eco-premii!

Campania #ecoselfie va începe la jumătatea lunii iulie și se va încheia la finalul sezonului estival, când vom alege și câștigătorii, dintre toți cei care se înscriu.

În paralel, vom avea sesiuni de informare pe plajă, unde le vom da posibilitatea tuturor turiștilor și constănțenilor să se fotografieze cu artwork-urile realizate din mucuri de țigară și cu personajele conturate de noi, în cadrul campaniei ”Aruncă la coș”. Este vorba despre: Banana, Sticla PET și Doza de Aluminiu.

Dincolo de aspectul jucăuș al campaniei, problema deșeurilor existente pe plajă rămâne una cât se poate de serioasă. Am hotărât ca pentru această campanie inedită să schimbăm puțin abordarea și să convingem cât mai mulți turiști și constănțeni să se alăture inițiativei noastre, realizând selfie-uri cu ei în timp ce aruncă la coș. Dacă am reuși să facem ca cel puțin o treime din selfie-uri să fie #ecoselfie, noi ne declarăm mulțumiți”, spune Mihaela Cândea, director executiv ONG Mare Nostrum.

Campania se va desfășura pe pagina afiliată Mare Nostrum, MARLISCO- Deșeuri Marine.

Avem alături și persoane publice, care vor susține campania prin scurte testimoniale video, iar asta ne bucură teribil. Printre cei care și-au anunțat hotărărea de a susține inițiativa se numără: Alex Ceaușu (regizor titrat videoclipuri), Sorin Mitrea (Private Skipper) și Radu Almășan (Bosquito), alături de artiștii de la Casa de Producție Red Clover Media. Lista este deschisă și o vom completa cu siguranță și cu alte nume de maxim interes pentru toți cei care ajung la mare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s