Află ce vedete susțin campania #ecoselfie!


Lansată la finalul lunii iulie, campania #ecoselfie a reușit să atragă atenția presei locale și naționale, dar mai ales a persoanelor publice, care au rezonat foarte bine cu ideea de a păstra #plajecurate.

Afis_2

Primul care a răspuns invitației de a se alătura campaniei a fost Sorin Mitrea (ex Ro-Mania și actual Private Skipper), care a realizat un video absolut savuros, în care dă și un exemplu de bună practică: atunci când nu ai o scrumieră pe plajă, poți oricând să improvizezi. Video-ul poate fi găsit aici.

Exemplul său a fost urmat de Claudiu Bleonț, de a cărui implicare suntem absolut onorați. De altfel, Claudiu este un ecologist convins, iar pentru el #plajecurate a devenit un motto în viață, dincolo de celelalte practici eco pe care le aplică în viața de zi cu zi. Video-ul poate fi găsit aici.

Oameni din radio s-au alăturat și ei inițiativei noastre. Printre ei se numără și Ramon Cotizo, Dj DIGI FM, originar din Constanța. Și-a găsit puțin timp în programul ocupat pe care îl are pentru a face un #ecovideo, iar pentru acest lucru îi suntem pe deplin recunoscători. Video-ul poate fi găsit aici.

De asemenea, după un sezon lung și epuizant la Summer Kiss Costinești, chiar pe plajă, Dan Fințescu și Marian Maican, DJs Kiss Fm au lansat cel mai convingător mesaj de a ține plajele curate. Video-ul poate fi găsit aici .

Ei și-au făcut timp pentru #ecoselfie, pentru că sunt conștienți de faptul că schimbarea începe cu noi. Tu când îți faci timp? Așteptăm pozele tale pe #ecoselfie , iar mecanismul de înscriere îl poți găsi aici.  Data limită, 9 septembrie.

Printre alte nume care și-au anunțat implicarea în campanie se numără Andrei Vulpescu (scriitor și blogger), precum și Radu Almășan (Bosquito) și Alexandra Ușurelu.

Mulțumim frumos pentru faptul că ne ajutați să avem #plajecurate!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s