Ce este educația pentru dezvoltare durabilă și cum poate fi aplicată eficient în școli?


32191571_1896497843715684_7686304250657243136_n

Ce este educația pentru dezvoltare durabilă și cum poate fi aplicată eficient în școli? Cât de important este să aplicăm acest concept în instituțiile de învățământ și care este rolul cadrelor didactice? Răspunsurile la aceste întrebări, precum și soluții practice pentru toate aceste aspecte, putem să le găsim împreună! Pe 24 mai, între orele 13.00 și 17.00, vă invităm la Hotel Millenium Constanța, pentru a participa la Dezbaterea publică: Educație pentru Dezvoltare Durabilă.
Moderatorii acestei discuții vor fi PALOMA PETRESCU- Expert Educațional Asociația ”Educație pentru toți” și MIHAELA CÂNDEA MIREA- Director Executiv al ONG MARE NOSTRUM.
În cadrul evenimentului, participanții vor lucra individual și pe grupuri, pentru a depista punctele tari și punctele slabe ale implementării conceptului de EDD (Educație pentru Dezvoltare Durabilă ) în instituțiile de învățământ.
Pentru confirmarea înscrierii, vă rugăm să accesaţi următorul link: https://goo.gl/forms/YCKQXZ9MGSeevzb63. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, doar după completarea formularului.
Evenimentul este dedicat în exclusivitate cadrelor didactice și face parte din proiectul ”Voluntariat pentru o carieră de succes”, finanțat de OMV PETROM.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s