ONG Mare Nostrum are nevoie de compania dumneavoastră pentru un eco-pitch!


Ideile bune au nevoie de parteneri puternici pentru a se concretiza, așa că ne-am permis să vă scriem acest mail, în ideea de a concretiza împreună un concept win-win-win, din care principalul beneficiar este comunitatea.

ECO PITCHOng Mare Nostrum caută eco-licitatori!

ONG Mare Nostrum caută eco-licitatori pentru un eveniment tip eco pitch, ce va fi organizat în luna decembrie, la Constanța. Ne-am gândit că este foarte posibil ca firma pe care o reprezentați să fie interesată de acest concept, mai ales pentru că oferă oportunitatea de a licita pentru idei și proiecte, customizate de specialiștii ONG Mare Nostrum pentru compania pe care o reprezentați.

Concept

ECO PITCH este un eveniment tip licitație, prin care dorim să apropiem ONG Mare Nostrum de companiile/firmele care derulează activități tip CSR sau care sunt enviromental oriented, prin linia de acțiune. Prin acest concept tip licitație, căutăm reprezentanți ai companiilor care doresc să sponsorizeze sau să susțină proiecte ce țin de protecția mediului și de educație pentru dezvoltare durabilă. În cadrul evenimentului, Mare Nostrum va prezenta proiecte pe această linie, care vor fi licitate de cei din sală. Pe scurt, un pitch eco.

Ce se caută?

Companii care vor să investească  în proiecte și activități care ajută la conservarea biodiversității și a ecosistemului marin.  Evenimentul se pretează și activităților tip CSR.

Persoanele interesate de acest concept(exclusiv reprezentanți de companii) pot confirma participarea la eveniment printr-un mail către office@marenostrum.ro, până pe data de 20 octombrie. Confirmarea participării indică doar interesul pentru acest eveniment și disponibilitatea de a investi în astfel de evenimente. Confirmarea participării nu implică obligativitatea de a licita pentru proiecte. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta tot pe mailul  office@marenostrum.ro.

Odată ce am stabilit un număr optim de participanți, vom oferi detalii legate de implementarea propriu zisă a evenimentului, precum și detalii despre proiectele care intră în eco-licitație.

Mulțumim și așteptăm cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră,

Echipa ONG Mare Nostrum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s