Vii la ziua mea? E pe 7 august, pe Faleza Cazino! Semnat, Delfi.


În acest an, Ziua Delfinului este pregătită ca la carte de ONG Mare Nostrum! Pe 7 august, va fi organizat un treasure hunt, va exista un tort inedit, precum și colțuri special amenajate pentru ca turiștii și constănțenii să poată marca acest eveniment! De asemenea, va exista și o listă de cadouri și promisiuni privind conservarea cetaceelor, pe care autoritățile și participanții să și le poată asuma începând cu Ziua Delfinului!

Ziua Delfinului 7 august_ Faleza Cazino_ Constanta

Pe 7 august, începând cu ora 14.00, autoritățile locale vor participa la un Cocktail Party pe mare, în urma căruia fiecare reprezentant va face câte o promisiune legată de conservarea cetaceelor. La debarcare, o cameră video va înregistra mesajele și promisiunile, care vor fi distribuite pe canalele Social Media proprii ale Mare Nostrum. Implementarea lor va fi atent monitorizată de către echipă pe tot parcursul anului.

Începând cu ora 16.00, Ong Mare Nostrum așteaptă pe Faleza Cazino Constanța pe toți cei care vor să participe la Ziua Delfinului, eveniment care în acest an se va desfășura ca o zi onomastică obișnuită: ”Vom avea un tort din hamsii-mâncarea delfinului, vom avea accesorii pentru fotografii și panouri unde participanții vor putea face poze. De asemenea, fiecare participant va putea alege din lista prestabilită de noi care este cadoul pe care îl pot oferi delfinilor din Marea Neagră. Mai mult decât atât, vom avea un treasure hunt, la care suntem convinși că se vor înscrie foarte mulți participanți ”, spune Mihaela Cândea Mirea, directorul executiv al ONG Mare Nostrum.

Treasure Hunt-ul sau cursa cu indicii va începe la ora 17.00, iar punctul de plecare va fi Faleza Cazino. Traseul a fost special gândit pentru zona Peninsulară, iar indiciile special construite pentru a îmbina adrenalina cu asimilarea de noi informații: ”Participanții vor avea de bifat mai multe provocări în această cursă. Fiecare provocare este legată de activitățile pe care le are un delfin pe parcursul unei zile. Așa că participanții se vor distra, își vor testa creativitatea și timpii de reacție, dar vor învăța și lucruri noi, în același timp”, completează Mihaela Cândea Mirea. Primele 3 echipe care vor ajunge pe Faleza Cazino, cu toate punctele și provocările bifate, vor câștiga o ieșire pe mare, cu velierul, alături de ONG Mare Nostrum.

Ziua se va încheia cu o degustare de tort, din hamsii, mâncarea delfinilor, precum și cu multe poze.

***

Program eveniment:

Oră de începere: 16.00// Faleza Cazino Constanța

Start Delfi Express: ora 17.00 // Faleza Cazino Constanța

Oră încheiere eveniment: 20.00

În tot acest interval, participanții vor putea face poze haioase cu accesorii realizate de voluntarii ONG Mare Nostrum, vor primi răvașe cu și despre delfini și vor gusta din tortul inedit al lui Delfi. 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s