Cum poți să ai facturi mai mici la apă și curent? Cele mai bune sfaturi!


În acest an, odată cu #EarthHour, am lansat o campanie legată de modul în care poți avea facturi mai mici la apă și curent electric, în ideea de a te ajuta să economisești și să reduci emisiile CO2, în același timp. Uite care sunt cele mai bune sfaturi!

A economisi și a utiliza resursele sustenabil merg mână în mână de fiecare dată. Așa că am decis ca în acest an, în loc de #stingelumina, să oferim sfaturi care să ajute concret constănțenii și nu numai să plătească mai puțin la facturile de utilități. Pentru a avea rezultate, este nevoie ca sfaturile să fie aplicate pe termen lung și să existe o consecvență în implementarea lor, pentru că, nu-i așa, rezultatele apar foarte rar peste noapte, în orice domeniu.

În egală măsură, o factură mai mică la utilități implică și emisii CO2 mai mici. Emisiile CO2 au un rol substanțial în încălzirea atmosferei terestre, iar cantitatea acestora a început să crească odată cu revoluția industrială. Pe scurt, emisiile CO2 sunt gaze din atmosferă care absorb și emit radiații infraroșii. Acestea sunt produse implicit la utilizarea energiei electrice, precum și la transport, indiferent de tipul acestuia.

Scopul EARTH HOUR este de a încuraja consumul responsabil de resurse și de a reduce nivelul de dioxid de carbon emis la producerea energiei electrice.

Ți-am pregătit câteva tips& tricks, care să te ajute să reduci facturile la energie electrică și apă, cât și Pământul să respire.

Cum să reduci factura la apă?

Cum să reduci factura la curentul electric?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s