Delfin, caut familie! Adoptă un delfin în 2015


Dolfi-crop

Dragilor, vă amintiţi campania “Adoptă un delfin”? Deoarece am primit un sprijin considerabil în anii ce au trecut şi pentru că ne-aţi fost alături în promovarea obiceiurilor de protecţie a mediului înconjurător, anunţăm că vom continua şi în 2015 această campanie.

După cum ştiţi, delfinii sunt consideraţi cele mai inteligente animale, iar giumbuşlucurile şi măiestria lor le-a atras mereu o adevărată simpatie din partea oamenilor. Din dorința de a proteja simpaticele mamifere, noi, ONG Mare Nostrum, am creat campania “Adoptă un delfin!”, ce a luat naştere în vara anului 2012 şi an de an a fost susținută datorită vouă, care ne-aţi arătat în mod constant că vă pasă!

Astfel spus, toţi cei care iubesc delfinii pot face o donaţie pentru adoptarea simbolică a unui delfin. Sumele donate sunt direcționate către acțiunile de protejare, monitorizare şi salvare a delfinilor din Marea Neagră.

Este important să știți că, datorită implicării voastre, în 2014 am înregistrat 68 de adopţii, dintre care 55 pe un an de zile, iar 13 au fost adopţii pe viaţă. Numărul îmbucurător de părinți adoptivi a dus la colectarea sumei de 17015 lei. Aceste fonduri ne-au ajutat să ajungem la delfinii ce aveau nevoie de ajutor, intervenind rapid în cazul a 42 de cetacee. Sumele donate merg către programul “Monitorizarea și conservarea delfinilor din Marea Neagră”, pe care-l vom continua și anul acesta.

Ce puteţi face dumneavoastră?

Delfinii foto-identificaţi, ce și-au găsit “părinți adoptivi”, se regăsesc într-un catalog, iar aceştia poartă nume precum Dolfi, Asi, Smiley, Hope, Coral sau Ciuci, iar semenii lor, îşi doresc şi ei un nume simpatic! Dacă doriţi să adoptaţi un delfin ne puteți face o vizită la sediul nostru din Bd.1 Decembrie 1918, Nr.3, Bl. F17, Sc. A, Ap. 3, Constanţa sau ne puteți contacta printr-un e-mail care să conţină textul: “Doresc să adopt un delfin” la adresa: office@marenostrum.ro.

Dacă sunteţi persoană fizică şi doriţi să fiți părintele adoptiv al unui delfin pentru un an, puteți face o donație de 100 de lei, sau 500 de lei pentru a deveni părinte adoptiv pe viaţă.

Pentru persoanele juridice, donaţia este de 500 de lei pentru a fi părinte adoptiv pe un an şi de 5.000 de lei pentru toată viaţa.

Cum puteţi dona?

Donaţia se poate face direct la sediul nostru din Bd.1 Decembrie 1918, Nr.3, Bl. F17, Sc. A, Ap. 3, Constanţa sau prin virament bancar: ING Bank: RO61INGB0000999902351287, Beneficiar: ONG Mare Nostrum, Cod fiscal: 7015190, adresa de mai sus, specificaţii: Donaţie campania “Adoptă un delfin”.  Astfel, dumneavoastră veți primi un certificat de adopție, ce va cuprinde numele delfinului adoptat, împreună cu alte materiale interesante.

Donaţiile vor fi folosite în continuare pentru activităţile de monitorizare şi conservare a celor trei specii de cetacee din Marea Neagră: Delphinus delphis (delfinul comun), Tursiops truncatus (afalinul) şi Phocoena phocoena (marsuinul).

Sprijinul şi implicarea dumneavoastră ne ajută mereu să mergem mai departe şi să acționăm pentru salvarea acestor minunate viețuitoare marine. Vă mulţumim că ne sunteți alături în acţiunile de ocrotire şi salvare a delfinilor din Marea Neagră!